SANDRA BOŽIĆ: Aleksić da podnese građanima račun za javašluk, nepotizam i lopovluk

Novosti online

14. 06. 2021. u 17:17

ČLAN Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić odgovorila je na izliv lažnog patriotizma političara Miroslava Aleksića.

САНДРА БОЖИЋ: Алексић да поднесе грађанима рачун за јавашлук, непотизам и лоповлук

Foto: TV Hepi printskrin

Miroslav Aleksić se prvo oglasio povodom vesti da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio venac na Spomenik junacima sa Košara, gde je poručio da su oni vodili nemoguću bitku.

- Dok su oni ginuli, ti, Toma i Šešelj ste se useljavali u nove državne stanove… Sram te bilo! - napisao je Aleksić.

Odgovor Sandre Božić prenosimo u celosti:

- Kada niste u stanju da se poklonite srpskim žrtvama i odate poštovanje za date živote palih boraca, kada niste u stanju ni stid da osetite jer ih pre dolaska Aleksandra Vučića, decenijama, niste ni spomenuli, jasno je da pripadate redovima lopova i kriminalaca koji nisu dostojni ni ime da im se na ovaj dan pomene.

U danima napada na Košare neprijatelj je imao saveznike spolja, a u godinama koje su dolazile posle, politika koju su vodili Vuk Jeremić, Boris Tadić i Dragan Đilas nije bila dostojna palih žrtava.

I javljaju se baš danas upravo oni koji bi na ovu temu trebalo zauvek da ćute!

Pa umesto što Miroslav Aleksić postavlja besmislena pitanja, bilo bi bolje da građanima podnese račun za javašluk, nepotizam i lopovluk po kojem je ostao zapamćen dok je bio na čelu opštine Trstenik.

Da pojasni sve malverzacije oko gasifikacije Trstenika, ali i reketiranje pojedinih investitora koji su mu za dobre usluge davanja povlastica u kupovini zemljišta na atraktivnim lokacijama, ostavljali stotine metara kvadratnih stanova.

A ako ne želi o sebi, onda može o onome za čiji žeton radi, Vuku Jeremiću, kojem su se javno na naslovnim stranama zahvaljivali upravo oni koji su živote naših heroja sa Košara odneli - napisala je Sandra Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)