RATKO MLADIĆ ŽIVEO OD 1.300 DINARA: General radio kao nadničar i ašovom kopao rupe dok ga izdajnici nisu isporučili u Hag (VIDEO)

Novosti online

08. 06. 2021. u 14:00

GENERAL Ratko Mladić, odnosno Milorad Komadić kako su ga znali radnici na gradilištu, proveo je nekoliko dana na fizičkim poslovima u Zrenjaninu.

РАТКО МЛАДИЋ ЖИВЕО ОД 1.300 ДИНАРА: Генерал радио као надничар и ашовом копао рупе док га издајници нису испоручили у Хаг (ВИДЕО)

Foto: EPA

- Radio je sa nama tri-četiri dana na gradilištu. Došao je kao nadničar. Ne bih ga možda ni primetio da nisu svi komentarisali kako veoma liči na Mladića. Tada sam ga i sam uočio - rekao je jedan građevinski radnik iz Zrenjanina za "Blic".

Milorad Komadić je tih dana uglavnom kopao rupe i dnevno je zarađivao oko 1.300 dinara. Radnici se sećaju da je delovao povučeno, ćutljivo i nije mnogo pričao. Samo je odgovarao na pitanjnja. 

- Kopali smo slivnike rupe i rovove za cevi, betonirali po čitavoj novoj industrijskoj zoni. On je, konkretno, radio sa ašovom, samo kopajući put za cev, od kanalizacije do slivnika - rekao je radnik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)