POTREBNA HITNA REAKCIJA: Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić najoštrije osudio pretnje smrću Aleksandru Vučiću

G. Ć.

02. 06. 2021. u 17:25

GRADONAČELNIK Kraljeva dr Predrag Terzić najoštrije je osudio pretnje smrću upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

ПОТРЕБНА ХИТНА РЕАКЦИЈА: Градоначелник Краљева Предраг Терзић најоштрије осудио претње смрћу Александру Вучићу

Foto: G. Šljivić

- U trenucima kada se svi, sa predsednikom Vučićem na čelu, trudimo da budemo jedinstveni, da zajedno bijemo bitke na dnevnom nivou, ali i na duže staze, i savladavamo razne nevolje, i kao pojedinci i kao građani Srbije, neko se usuđuje da javno upućuje pretnje smrću!? Osoba koja beži pred zakonom, za kojom je raspisana i poternica, koja je izvršila više krivičnih dela, javno se predsedniku jedne zemlje obraća najstrašnijim pretnjama, direktno ciljajući na njegov život – kaže dr Terzić.

On je na svom fejsbuk profilu dodao da je nedopustivo da se nekome preti, ugrožava bezbednost i zastrašuje, a najgore od svega poručuje da će ga ubiti. 

- To zahteva hitno reagovanje nadležnih organa! Svaki napad na predsednika Srbije posredno je napad na svakog građanina Srbije. A predsednik Srbije, svi znamo, neće dozvoliti da građani budu ugroženi! Svi koji su prekršili zakon odgovaraće za svoje postupke. U toj borbi, za snažnu i bezbednu Srbiju, Aleksandar Vučić ima saveznike u svima nama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba