IZBORI U HRVATSKOJ: Pupovac - Rezultati očekivani, ali i iznenađujući

Tanjug

nedelja, 05. 07. 2020. u 22:58

ИЗБОРИ У ХРВАТСКОЈ: Пуповац - Резултати очекивани, али и изненађујући

Foto Tanjug

Rezultati izbora su delimično očekivani, ali i delimično iznenađujući, izjavio je večeras predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac
Rezultati izbora su delimično očekivani, ali i delimično iznenađujući, izjavio je večeras predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac.


"Bilo je vidljivo da se HDZ oporavlja zadnjih desetak dana, ali da će Restart koalicija proći ovako loše, to nije bilo vidljivo. U celini gledano imaćemo težak Sabor", ocenio je Pupovac, prenosi Hina.


Na pitanje hoće li SDSS ići u koaliciju s HDZ-om, Pupovac je odgovorio da će njegova stranka pričekati ukupne rezultate.


"HDZ je očuvao političku snagu u političkom životu koja mu pruža mogućnost da formira koaliciju", rekao je on i dodao kako SDS S u ovom trenutku ne razmišlja o postavljanju uslova HDZ-u, već isključivo o svojim izbornim rezultatima.


Pupovac je komentarisao i eventualnu saradnju s Domovinskim pokretom koji predvodi Miroslav Škoro.


"Bilo je mnogo njihovih kampanja protiv mene. Bilo je mnogo otrovnih poruka koje su poslane, ali pričekat ćemo što je realno moguće ulaziti u koaliciju ili ne", zaključio je Pupovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije