Epski pesnik Slavko Perošević izbrisan je sa profila Fejsbuka, a preko publiciste Jovana Markuša na drutvenoj mreži poslao obaveštenje, ističući da je blokada usledila nakon što je napisao pesme o Mirašu Dedeiću i na taj način postao meta „organizovanih napada i svojevrsne hajke od strane njegovih pristalica".

-Pošto su videli da me njihove brojne uvrede i pretnje niesu uplašile krenuli su na organizovano prijavljivanje mojih objava na fejsbuku za govor mržnje. Naime njihov profil Komitski pokret - zelenaši uz brojne uvrede , pozvao je sve svoje pristalice da me organizovano prijavljuju fejsbuku i na taj način unište sve moje profile u čemu su za sad i uspeli. Posle obavljivanja pesme "Pismo iz petnjice-Radovanu Karadžiću", prvo sam blokiran na tri dana uz brisanje jedno desetak pesama a onda i trajno izbrisan i izbačen sa fejsbuka. To njihovo prijavljivanje i Fejsbuk cenzuru primio bih kao najveća odlikovanja na mojim grudima da mi nije žao velikog broja iskovanih prijateljstava i ogromnog rada koji sam uložio opevavajući pale srpske heroje i velike nepravde, koje je zadnjih decenija preživio naš narod. Na imenovanom profilu javno su istakli moju sliku i uz brojne uvrede hvale se uspehom koji su postigli. Ovo nije , draga braćo i sestre samo napad na mene lično, da jeste sve bi bilo lasno i beznačajno. Ovo je orkestrirani napad na moj rad i zvanje srpskog epskog i narodnog pesnik, napad na slobodno iznesenu misao svih časnih i mnogo puta uniženih Srba i poštenih Crnogoraca.

Epska i narodna roduljubiva poezija nije nastala sa fejsbukom i Mirašem i sa njima se na sreću neće ni završiti. Ovim napadima i brisanjima učinili su mi veliku čast svrstavajući me među svoje najogorčenije protivnike ali su nas bar zasad uskratili za divno i iskreno druženje. Zamolio bih sve one koji su u mogućnusti da u moje ime podele ovu objavu kako bi svi moji prijatelji i čitaoci saznali pravu istinu.

Zamolio bih i sve one koji su u mogućnosti izraze protest urđivačkoj službi fejsbuka povodom ove sramne odluke. I ovo obraćanje bih sebi za utehu, završio sa Njegoševim stihovima: "Ti ćeš novi pušku nabaviti a u ruke Madušića Vuka, svaka puška biće ubojita", poručio je Perošević