Duško Knežević: Ovo je hajka Mila i Milivoja protiv mene imaju samo jedan lažni notes

V. K.

20. 10. 2019. u 14:41

Душко Кнежевић: Ово је хајка Мила и Миливоја против мене имају само један лажни нотес

Instagram

Vlasnik Atlas grupe kaže da Nebojši Medojeviću nije dao nijedan cent

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević saopštio je da u vreme kada su hajku na njega pokrenuli Milo Đukanović, predsednik Crne Gore i Milivoje Katnić, Glavni specijalni tužilac, tvrdeći da je pokrao milijarde evra, sada su, kako navodi ovaj biznismen, spali na to da im je jedini dokaz lažni notes, koji je, kako sumnja, pisao neko od dvojice svedoka saradnika koji su nekada radili kod njega.

Pročitajte još: DUŠKO KNEŽEVIĆ NAJAVIO: Kandidovaću se za predsednika Crne Gore


- Nikada nisam imao nikakav notes i Nebojši Medojeviću, kome sada pakuju sve ovo, nisam dao ni jedan jedini cent, kazao je Knežević, tokom uključenja u Instagram profil, najavljujući da će vrlo brzo krenuti na otvaranje afera Ivana Brajovića, šefa crnogorske skupštine, dok je Milu Đukanoviću poručio „da bi mu bilo najbolje da što pre pobgne kod svoje voljene Dušanke Jeknić“.

Pročitajte još: DUŠKO KNEŽEVIĆ NASTAVLjA SA OPTUŽBAMA: Imam milion dokaza, Lekića će sigurno da hapse


- Tvrdili su da sam pokrao milijarde, a sada su se uhvatili lažnog notesa sa par desetina hiljada evra. Taj notes nije moj, već sam ponudio Katniću da ću se predati ako dokažu da je makar jedna rečenica u njemu napisana mojom rukom. Znam da su Vlatno Rašović i Đorđe Đurđić, nekada zaposleni kod mene, a sada su svedoci saradnici Milivoja Katnića i da su to postali pod velikim pritiskom. Njih dvojicu čeka sudbina Saše Sinđelića i Rajka Kuljače, i oni će uskoro odgovarati za lažne iskaze. Očito nisu imali ljudske hrabrosti da se odupru pritiscima, a od mene su i stanove dobili i uživali su sve moguće privilegije. Moj advokat je prisustvovao pretresu moje kuće u ulici Rista Stijovića i nikakve pare tamo nisu nađene. Laž je da su pare koje je Katnić pokazivao na televiziji tamo nađene. Ne isključujem da je neko od dvojice svedoka saradnika pisao taj lažni notes, ali to je njihov problem, moj nije. Ako su pošteni neka kažu istinu kome su pare nošene, a ja evo javno kažem da su kao kuriri nosili pare Milu Đukanoviću, Situ Rakočeviću, Branu Gvozdenoviću, rekao je Knežević.

On iz Londona poručuje da je potpuno miran jer je toliko „tehnološki pismen“ da nije bilo potrebe da piše i ostavlja notese za sovom. On je, kako tvrdi, primetio da je Katnić prećutao u emisiji „Živa istina“ na TVCG, da se sastaja sa Nenadom Vujoševićem, uhapšenim sekretarom VDT-a, „ali je zato ukopao Ivicu Stankovića jer je potvrdio ono što se čuje na snimku –da se sreo sa Vujoševićem u Igalu“.

-Ako nije uzimao pare preko Vujoševića što se onda sretao sa njim u Igalu, nakon što sam najavio da ću da ih raskrinkam da su uzimali novac, kaže Knežević.

Za podgoričkog tužioca Nikolu Boričića kaže da su zajedno išli u lokale i na utakmicu Zvezda –Budućnost.

-Ja sam njemu i Aleski (sinu v.d državnog tužioca Ivice Stankovića) obezbedio ložu na utakmici. Posle smo se družili i išli na ručkove. Tada mi je Aleksa Stanković objasnio da Nikolu Boričića sprema Ivica za jednog od svojih naslednika, saopštio je Knežević.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SRESCETE SE VI PONOVO

20.10.2019. 18:15

LEDECI PUT U SPUZU. Jadan vam je taj Montenegro, drzava ni pola miliona stanovnika, a krimosa vise nego u pola evrope.