ZBOG OPASNOSTI OD BEKSTVA: Vujoševiću jednomesečan pritvor

Tanjug

ponedeljak, 23. 09. 2019. u 09:24

ЗБОГ ОПАСНОСТИ ОД БЕКСТВА: Вујошевићу једномесечан притвор
Sekretar crnogorskog Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević je osumnjičen nakon što je Knežević objavio snimak telefonskog razgovora u kome tvrdi da je novac dobijen od biznismena predao vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću
PODGORICA - Sekretaru crnogorskog Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadu Vujoševiću, kojeg tužilaštvo tereti za krivično delo protivzakoniti uticaj i da je deo kriminalne grupe predsednika Atlas Grupe Duška Kneževića, određen je pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva.

Rešenje o određivanju pritvora sinoć je doneo sudija za istragu podgoričkog Višeg suda.

Vujoševićev advokat Borivoje Borović je za RTCG rekao da će danas uložiti žalbu na to rešenje.

On je naveo da se njegov klijent dobrovoljno vratio u Crnu Goru i da je sa sobom doneo dokumentaciju koja potvrđuje da je bio na lečenju u Beogradu.

Kako je ranije saopštio Borović, Vujošević je negirao da je bilo kome nudio, ili davao mito.

Inače, Vujošević je napustio Crnu Goru u petak, preko Graničnog prelaza Dračenovac, a pre tri dana po povratku je uhapšen na podgoričkom aerodromu i priveden u Specijalno tužilaštvo.

PROČITAJTE JOŠ - AFERA ATLAS BANKA: Neno zamajavao Kneževića

Vujošević je osumnjičen nakon što je Knežević objavio audio snimak telefonskog razgovora u kome tvrdi da je novac dobijen od biznismena predao vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije