UBISTVO U BUDVI: Potraga za Prijepoljcem

S.Đ.

nedelja, 14. 04. 2019. u 09:15

УБИСТВО У БУДВИ: Потрага за Пријепољцем

Ilustacija/Foto: Svetlana Đokić

Budvanska policija traga za 30-godišnjim državljaninom Srbije Jasminom Nišićem iz Prijepolja, zbog sumnje da rano jutros ubio osam godina starijeg Budvanina Kristijana Ćorića
Budvanska policija traga za 30-godišnjim državljaninom Srbije Jasminom Nišićem iz Prijepolja, zbog sumnje da rano jutros ubio osam godina starijeg Budvanina Kristijana Ćorića.

Novosti saznaju da ubistvo u Budvi nema elemenata organizivanosti već da je reč o ličnom motivu.

Pročitajte još: PUCNjAVA U BUDVI: Motorom došao na šetalište i u Cetinjanina ispalio četiri metka!


Ubistvo je prijavljeno nadležnim nešto posle 5 sati, a samo tri sata kasnije iz policije je stiglo saopštenje o ovom zločinu koji je rasvetljen u kratkom roku.

"Službenici Centra bezbednosti Budva su oko 05,15 časova obavešteni da je pronađeno beživotno telo K.Ć. (38) iz Budve. Policijski službenici su u kratkom roku identifikovali lice za koje se sumnja da je lišilo života K.Ć. Radi se o J.N. (30) iz Prijepolja – Republika Srbija. Policija intenzivno potražuje J.N. Beživotno telo K.Ć. sa vidnim povredama po glavi i telu, koje su nanete najvjerovatnije tupim predmetom, zatečeno je jutros u budvanskom naselju Velji Vinogradi, u Ulici Petoj", stoji u saopštenju policije.

Uviđaj je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije