Majka, otac i brat 11-godišnje devojčice uhapšeni su u američkoj državi Misuri, nakon što se devojčica porodila u kadi u svojoj kući, prenose lokalni mediji.

Roditelji devojčice otpuženi su za ugrožavanje bezbednosti deteta, dok se njen 17-godišnji brat sumnjiči za incest, silovanje i sodomiju, piše BuzzFeed News, koji je imao uvid u detalje optužnice.

Policija je pozvana 11. februara u bolnicu u Sent Čarlsu nakon što je u ustanovu donesen tek rođeni dečak. Pupčana vrpca nije bila presečena, posteljica nije bila odvojena od deteta, a telesna temepratura bebe iznosila je svega 32 stepena.
Bebu su u bolnicu doneli roditelji devojčice. Otac je tvrdio da je detete njegovo i da ga je na njegovom pragu ostavila žena sa kojom je povremeno imao odnose.

Daljem istragom ubrzo je utvrđeno da je bebu rodila njegova 11-godišnja ćerka, a da je otac bebe zapravo njegov 17-godišnji sin.

Ova roditelja su rekla da nisu znala da je njihova ćerka silovana. Brat je policiji rekao kako je sestru zlostavljao oko 100 puta. Nije mogao da se seti kada je počeo to da radi, a takođe tvrdi da nije znao ni da je ona trudna.

Nakon što se devojčica porodila, roditelji joj nisu obezbedili lekarsku pomoć.
Beba, koja je prerano rođena, još uvek se nalazi u bolnici, a nakon toga o njoj će brigu preuzeti država. Devojčica se nalazi kod rođaka, dok je ostatak porodice - iza rešetaka.