Tačkica na nosu se pretvorila noćnu moru: Majka otkrila da je nešto strašno “jede” iznutra (FOTO)

Novosti Online

15. 11. 2019. u 12:46

Тачкица на носу се претворила ноћну мору: Мајка открила да је нешто страшно “једе” изнутра (ФОТО)

Depositphotos

37-godišnja žena ostala je šokirana kada je saznala da mali beleg nije bezopasan
MENDI Polard mogla je da ostane bez nosa u narednih 10 godina zbog raka kože da se na vreme nije javila doktorima za pomoć.

37-godišnja žena ostala je šokirana kada je saznala da tačkica na njenom nosu nije bezopasna.

Pročitajte još: Studentkinja (21) zaspala sa glavoboljom i nije se probudila: Imala blage simptome, a onda je majka zatekla užas u krevetu

Nakon operacije uklanjanja tumora Mendi kaže da je izgledala kao da joj je neko ugasio cigaretu na vrhu nosa.

Mendi kaže da ju je najviše bolelo to što je se sin plašio i nije želeo da je zagrli zbog rane koju je dobila nakon operacije.

Pre dve godine ova žena je primetila tačkicu na nosu. Budući da se pojavljivala i nestajala nije mnogo razmišljala o tome. Tek kada je počela da se menja i raste Mendi je počela da brine.

- Budući da je i moja majka imala promenu na ruci koju je morala da ukloni jer je bio rak kože pomislila sam da je vreme da i ja odem kod lekara, priseća se Mendi.

- Lekari nisu želeli da čekaju, odmah sam morala na operaciju. Čak su mi rekli da sam čekala još neko vreme mogla sam da izgubim ceo nos jer bi mi tumor "pojeo" celu kožu s tog područja, priča u neverici Mendi.

Kožom s njenog obraza pokrili su rupu na nosu koja je morala da bude dobro očišćena od malignih ćelija.

Foto: Fejsbuk


Nakon operacije Mendi nije mogla da gleda samu sebe. Nije izlazila iz kuće jer nije želela da je ljudi vide takvu. Moralo je da prođe jedna cela godina do potpunog oporavka.

Na pitanje kako je došlo do ove bolesti koja obično pogađa starije ljude Mendi kaže da nema odgovor. Uvek je nosila kreme za sunčanje pri izlaganju suncu, pa želi da njena priča posluži kao upozorenje drugima da rak kože može da se dogodi svima, bez izuzetka.

- Ako primetite bilo kakve nepravilnosti na koži koje vam deluju bezazleno, nemojte da vas mrzi da odete kod doktora i prekontrolišete se, savetuje ona.

(telegraf.rs)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije