PUTIN SE NAŠALIO: Sigurno ćemo se mešati u američke izbore, samo da bi vas još više zabavili (VIDEO)

Tanjug

02. 10. 2019. u 17:01

Ruski predsednik Vladimir Putin našalio se danas odgovarajući na pitanje da li Rusija planira da se meša u američke izbore u SAD 2020. godine, rekavši da će to sigurno učiniti

ПУТИН СЕ НАШАЛИО: Сигурно ћемо се мешати у америчке изборе, само да би вас још више забавили (ВИДЕО)

Foto: AP

Ruski predsednik Vladimir Putin našalio se danas odgovarajući na pitanje da li Rusija planira da se meša u američke izbore u SAD 2020. godine, rekavši da će to sigurno učiniti.


"Odaću vam tajnu. Da, definitivno ćemo to uraditi, samo da bi vas još više zabavili", rekao je Putin, odgovarajući na pitanje novinara na plenarnoj sednici Ruske energetske nedelje.


Putin je rekao da je smešno sugerisati da će Moskva pokušati da se meša u predstojeće predsedničke izbore u SAD i poručio da će Rusija sarađivati s bilo kojim predsednikom kojeg izabere američki narod.


"Sarađivaćemo s bilo kojim partnerom, bilo kojim predsednikom kojeg izabere američki narod", rekao je Putin na ekonomskom forumu u Moskvi, prenosi Tass.On je naglasio da nije dat nikakav dokaz o umešanosti Rusije u prethodne izbore u SAD, dodaje Rojters.


Putin je naglasio i da Rusija nije preduzela nikakve "destruktivne korake" protiv SAD.


"Nijedan. Ako imate drugačije mišljenje, onda ga potkrepite i podnesite neke dokaze", poručio je Putin.


Ruski predsednik rekao je da njegova zemlja ima preče stvari da radi nego da se meša u američke izbore.


Američke obaveštajne agencije tvrde da se Rusija mešala u predizbornu kampanju za predsedničke izbore u SAD 2016. godine kako bi ishod glasanja prevagnuo u korista aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa.


Moskva negira bilo kakvu umešanost.— Dmitriй Smirnov (@dimsmirnov175) October 2, 2019


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije