DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 29. NOVEMBAR: Ovan dobija novu šansu posle neprijatnog razgovora; Ribe treba da prihvate kompromis

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

28. 11. 2021. u 23:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 29. НОВЕМБАР: Ован добија нову шансу после непријатног разговора; Рибе треба да прихвате компромис

Foto: Depositphotos

Ovan

Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je sada promakla. U vezi s tim očekujte razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

Bik

Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite.

Blizanci

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

Rak

Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije.

Lav

Iako niste preterano romantično raspoloženi, moguć je neočekivani kontakt sa nekim ko je nekada igrao važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Tokom prepiske dobićete uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo.

Devica

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Pre nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

Vaga

Izbegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite par sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu.

Škorpija

Neiskrenost u vašem okruženju postaje nepodnošljiva. Ne svaljujte krivicu na druge ljude jer oni vas lažu samo onoliko koliko vi želite da budete prevareni. Razmislite, možda ste svojim stavovima nekoga primorali na takve poteze.

Strelac

Vaš odnos prema obavezama izgleda previše opušten. Obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče. Retko ko zna da je vaša šaljivost, ustvari, odbrambeni mehanizam, jer ne umete na drugi način da sakrijete strahove i tenziju.

Jarac

Dan je obeležen promenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je, u ovom trenutku, upornija od vas pa je savet da se na vreme povučete i strpljivo sačekate svojih pet minuta.

Vodolija

Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud.

Ribe

Zabrinula vas je nepovoljna vest iz inostranstva. Ne skačite na prvu loptu, već prihvatite kompromis jer će vam se isplatiti. S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona povede ozbiljan razgovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ENERGETSKA EFIKASNOST: Naša zajednička odgovornost i korist