NJIHOVOJ LJUBAVI DIVILI SU SE ŠIROM REGIONA: Klepetan je ostao bez svoje Malene, kojoj se vraćao iz Afrike 19 godina (VIDEO)

Novosti online

08. 07. 2021. u 17:37

LjUBAVNA priča Malene i Klepetana, dve rode iz Slavonskog broda, dobila je tužan kraj.

ЊИХОВОЈ ЉУБАВИ ДИВИЛИ СУ СЕ ШИРОМ РЕГИОНА: Клепетан је остао без своје Малене, којој се враћао из Африке 19 година (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub

Malena, koja zbog slomljenog krila nije mogla da leti, već je godinama živela kod Stjepana Vokića, koji ju je čuvao i brinuo o njoj, zaklopila je oči.

- Jedanaest dana nije jela, pokušao sam da je hranim, bila je tu kod mene u kući... Klepetan je ostao tu, ali ne želi u gnezdo. On i dalje misli da je ona negde, jako mi je teško. Imala je to slomljeno krilo već dugo i eto... Bio je i veterinar poslednjih nekoliko dana, ali rekao je odmah da joj nema pomoći - rekao je slomljeni Stjepan Vokić. - Ostajemo Klepo i ja, on ako dođe i sledeće godine, ja ću biti tu za njega.

Ljubavnu priču Malene i Klepetana širom regiona pratili su ljudi već 19 godina. Pre 28 godina Stjepan Vokić pronašao je rodu Malenu sa slomljenim krilom, spasao joj život. Od tada su njih dvoje svoje dane provodili zajedno, većinom u iščekivanju novog proleća.

Malena je 2002. pronašla ljubav svog života, Klepetana, koji joj se vraćao svake godine i zajedno su imali 66 ptića. Svake jeseni Klepetan je odlazio u Afriku, dok je Malena ostajala u selu sa Stjepanom i svako proleće čekala ga da se vrati.

O njihovoj ljubavnoj priči snimljen je i film “Starac i roda”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!