AMAZON ZVANIČNO SAOPŠTIO: Odložen šoping događaj Prajm Dej

Tanjug

21. 07. 2020. u 22:29

AMERIČKI onlajn trgovac Amazon saopštio je danas da odlaže svoj godišnji promotivni šoping događaj u Sjedinjenim Državama, Prajm Dej, zbog pandemije korona virusa.

АМАЗОН ЗВАНИЧНО САОПШТИО: Одложен шопинг догађај Прајм Деј

Foto: Tanjug/AP

Kako prenosi tv mreža CNCB, Amazon nije odredio novi datum održavanja najveće letnje dvodnevne prodajne manifestacije u SAD, koja se obično održava polovinom jula, ali je poručio da će uskoro objaviti „više detalja“.

Ranije ovog meseca, navodi ova tv mreža, Amazon je javio trgovcima da rezervišu nedelju od 5. oktobra kao "okvirni datum" za Prajm Dej prodaju prozvoda po promotivnim cenama i uz kuponske popuste.

Kompanija je odbila svaki dalji komentar u vezi sa tim datumom.

„Tokom poslednjih pet godina, Prajm Dej je postao svojevrsna fešta i vreme kada članovi Prajm zajednice ostvaruju neverovatne povoljne kupovine za sebe, za prijatelje i porodicu, što je ono čemu se radujemo svake godine“, naveo je portparol Amazona u saopštenju.

Dodao je da će „ove godine održati Prajm Deji kasnije nego obično”, čime se obezbeđuje sigurnost zaposlenih i podrška kupcima i prodajnim partnerima.

I dok Prajm Dej u Sjedinjenim Državama odlaže, Amazon je istovremeno saopštio da će taj kompanijski događaj održati u Indiji narednog meseca, navodi CNBC, precizirajući da će Amazonova šoping manija u Indiji početi u ponoć 6. avgusta a trajaće do 7. avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SA ODMORA SE VRAĆATE BOLESNI I UMORNI? Lekar objasnio zašto se to dešava i kako to možete izbeći