"SRBI SU OKUPATORI!" Skandalozna poruka funkcionera Fudbalskog saveza Crne Gore (FOTO)

V.K.

07. 08. 2022. u 10:13

RUKOVODILAC Međunarodnog odeljenja Fudbalskog saveza Crne Gore Milovan Đukanović objavio je na društvenoj mreži Fejsbuk komentar u kojem je nazvao okupatorima Srbe, koji su prognani tokom vojno-policijske akcije “Oluja” u Hrvatskoj 1995. godine! Niko od nadležnih u Fudbalskom savezu Crne Gore još nije osudio ovu sramnu poruku, pa ni predsednik Dejan Savićević.

СРБИ СУ ОКУПАТОРИ! Скандалозна порука функционера Фудбалског савеза Црне Горе (ФОТО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

- Nisu slavili progon Srba nego oslobođenje Hrvata od okupatora - napisao je Đukanović ispod teksta Večernjeg lista, pod nazivom “Srpski mediji opet napadaju: Sramotan transparent u Splitu, slavili su progon Srba”.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Đukanovićev komentar je kritikovao funkcioner Demokratskog fronta i član Glavnog odbora Pokreta za promjene Ivan Kopitović.

- Dejove verne sluge, koje borave u južnom delu leđa i njihovi komentari, sramno i za hitnu intervenciju državnih organa i FSCG… - napisao je Kopitović, nakon čega je ekspresno dobio odgovor:

-…trenutno sam umoran i frustriran veleizdajom Crne Gore od strane unutrašnjih strašila kao i spoljašnjih neprijatelja i okupatora. Jedva čekam nadležne da im objasnim o čemu se radi - napisao je Đukanović.

BONUS VIDEO:

Pogledajte: Trenutak nakon sto je potpisan Temeljni ugovor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (27)