Video da ga snima kamera dok ljubi ljubavnicu, IZRAZ LICA govori sve: Veliki maler i TUŽNA ISPOVEST nevernog partnera (VIDEO)

Novosti Online

22. 01. 2020. u 10:50

Видео да га снима камера док љуби љубавницу, ИЗРАЗ ЛИЦА говори све: Велики малер и ТУЖНА ИСПОВЕСТ неверног партнера (ВИДЕО)

Foto: Twitter screenshot

Korisnici društvenih mreža odmah su se okomili na Ekvadorca koji se našao u jako nezgodnoj situaciji

NEVEROVATAN maler zadesio je Ekvadorca Dejvija Andradea kada je na fudbalsku utakmicu poveo ljubavnicu umesto devojke. Od svih ljudi na tribinama kamera za poljupce uhvatila je baš njih dvoje, a smrknuto Dejvijevo lice kada shvati šta je uradio postalo je hit na internetu.

Korisnici društvenih mreža odmah su se okomili na njega komentarima poput: “Vidi se kako ga strah polako obuzima, taj ledeni osećaj koji teče venama”.

Međutim, nevernom partneru uopšte nije bilo smešno i oglasio se na Fejsbuku kriveći duple standarde propast svoje veze.

Pročitajte još: Posle venčanja iz bajke, prva bračna noć iz pakla: Bilo je odvratno, ne znam kako ću dalje

- Da je bila žena umesto mene šta biste uradili? Kruže razni snimci nevernih žena, ali im se ne podsmevate kao meni. Nadam se da nikada nećete biti u mojoj poziciji – rekao je Dejvi.

Iako su neki od komentatora istakli da njegova devojka možda nije ni videla snimak, ispostavilo se da itekako jeste i da je njihova veza propala zbog toga.

Pročitajte još: Da li je ikada snimljen gori POLjUBAC? Cela dvorana se pitala ima li kraja AGONIJI (VIDEO)

- Već ste mi uništili vezu, šta još hoćete? Nadam se da nećete imati koristi od ovoga jer ste jedino povredili božijeg sina – pozvao se na religiju neverni muškarac.

Posle cele diskusije i dalje nije jasno da li je par bio u braku ili ne. Dejvi je pokušao preko Instagrama da moli za oproštaj, pravdajući se da je zbunjen, ali je ubrzo odustao.

Snimak je postao toliko viralan da je čak i bend “Niklbek” na Tviteru pohvalio komentar jednog korisnika koji je napisao “kad poljubiš žensku sa strane i shvatiš da ti je brak gotov jer si te snima kamera”.

(metro.co.uk)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije