Da li je ikada snimljen gori POLjUBAC? Cela dvorana se pitala ima li kraja AGONIJI (VIDEO)

Novosti Online

10. 01. 2020. u 12:31

Да ли је икада снимљен гори ПОЉУБАЦ? Цела дворана се питала има ли краја АГОНИЈИ (ВИДЕО)

Foto: Youtube screenshot

Momak i devojka kao da su jedva dočekali da se pojave na velikom ekranu kad ih je uhvatila kamera za poljupce. Međutim, bolje da ih nije ni snimala
KAMERA za poljupce popularna je na sportskim utakmicama u Americi, a mnogim parovima ne bude baš ugodno kada moraju da se poljube pred svima.

Pročitajte još: (HIT VIDEO) Srbin iz Švajcarske koji je po badnjake išao ferarijem, ove godine prevazišao sebe: Evo kako je krenuo u šumu

To nije bio slučaj sa parom koji je uhvaćen na košarkaškoj utakmici Njujork Niksa protiv Portland Trejl Blejzersa u dvorani Madison Skver Garden. Oni kao da su jedva dočekali da se pojave na velikom ekranu.

Međutim, bio je to poprilično neugodan trenutak jer je poljubac mladog para izgledao poprilično ružno. Mladić je svojoj devojci odlučio da da francuski poljubac, no to se pretvorilo u agoniju dugu desetak sekundi, pa su se svi pitali hoće li ikad prestati. Da stvar bude još smešnija, dok je ljubio svoju devojku, sam ih je snimao mobilnim telefonom.

Snimak zaljubljenog para odmah se proširio internetom i izazvao lavinu urnebesnih komentara na društvenim mrežama. Mnogi su se pitali šta mladić radi svojoj devojci, a neki su se složili kako je izvrsno demonstrirao tehniku davanja veštačkog disanja.

– Kamera za poljupce uhvatila ga je kako se snima dok jede lice – samo je jedan od komentara.

(vecernji.hr)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)