Motorola One Vision stiže s maksimalnom podrškom i zaštitom

Novosti online

četvrtak, 27. 06. 2019. u 22:41

Motorola One Vision стиже с максималном подршком и заштитом

Foto thenewsminute.com

Prošlog meseca je predstavljen novi Motorola One Vision telefon, kreiran od strane brenda poznatog po svom originalnom hardveru, ali i brenda koji je pionir u inovacijama u svojoj, 90 godina dugoj tradiciji
Prošlog meseca je predstavljen novi Motorola One Vision telefon, kreiran od strane brenda poznatog po svom originalnom hardveru, ali i brenda koji je pionir u inovacijama u svojoj, 90 godina dugoj tradiciji. Ovaj najnoviji Motorola pametni telefon je savršena kombinacija modernog dizajna i inovativne mobilne tehnologije, a sve uz garantovanu Android One bezbedonosnu podršku.

Ali šta zapravo znači imati Android One telefon? Jednostavno govoreći, to znači da imate pristup svemu što vam je potrebno i kad god vam je potrebno, uključujući dve glavne nadogradnje Android OS-a, bezbednosna ažuriranja za tri godine, ugrađeni Google pomoćnik, Google Play Protect i bez prethodno instaliranih aplikacija od treće strane.

U vreme kada su lični podaci izuzetno važni i kada se nalaze pod neprestanim napadom, u saradnji sa Google, Motorola One Vision vas čuva od softverskih ranjivosti uz jednostavan interfejs za Android 9 Pie, tako što obezbeđuje mesečna bezbednosna ažuriranja za tri godine.

PROČITAJTE JOŠ - Huavej očekuje 30 milijardi dolara manje prihoda u iduće dve godine

Uz to, ovaj uređaj će uvek imati najnovije i najveće mogućnosti jer Android One korisnici imaju pristup novim funkcijama sa svakim ažuriranjem.

Na kraju, Motorola One Vision donosi korisnicima i neke Android inovacije, kao što su Google pomoćnik i Digital Wellbeing, što im pomaže da se fokusiraju na ono što im je najvažnije, uz mogućnost za prekid veze kada je to potrebno kako bi izbegli svakodnevno ometanje.


(PC Press)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije