Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković smatra da nemoć Saveza za Srbiju najbolje ilustruje okupljanje u Domu Sindikata.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Početak nove sezone laži, mržnje, napada i konačnog obračuna SzS-a sa SzS-om svečano je počeo danas, a ja im od srca čestitam i zvanični početak odlaska u zasluženu političku prošlost.

Koliko su samo nemoćni, koliko im je podrška mizerna i sve slabija iz dana u dan, pokazuje i činjenica da je sve ukupno više od 20 različitih stranaka i pokreta okupljenih u tom propalom SzS-u jedva popunilo nekadašnji Dom Sindikata.

Oni koji su i došli mogli su samo da gledaju i slušaju dokazane prevarante, lažove, siledžije i ljude koji su pokrali Beograd, Srbiju, a Boga mi jedan od njih čak i Hilandar.

Tragično je slušati Đilasa koji je od 74.000 evra došao do 25 miliona evra samo u nekretninama i čije su firme zaradile 619 miliona evra pomoću poluge vlasti koju je imao, a na uštrb građana, i koji predstavlja sliku i priliku režima DS-a kada se hiljade fabrika gasilo, a više od 500 hiljada ljudi ostalo bez posla.

Taj čovek može jedino da garantuje da bi nastavio sa čerupanjem narodne kase i povećanjem svog bogatstva, sve ostalo je šarena laža u koju ne mogu da poveruju ni oni koji sede pored njega.

Jeremić, akter mnogobrojnih svetskih kriminalnih afera kome milione dolara na račun uplaćuju robijaši i mafijaši poput Patrika Hoa i koji se grohotnim smehom ponosi kako je Srbiji majku majčinu, da ima malo obraza bavio bi se skupljanjem markica, a ne politikom. Koliko je sebe obrukao i našu zemlju upropastio, a za to vreme proputovao svet na račun svih građana Srbije, uveren sam da bi u skupljanju poštanskih markica bio vrlo uspešan.

Svaka reč o huliganu, lažovu i siledžiji Obradoviću izlišno je i izgovoriti. Čovek koji je mogao jednu ruku da digne na ženu, a drugu da zavuče i uzme pare namenje Hilandaru, može samo od građana da dobije bojanku i flomastere jer za nešto više nije sposoban kako fizički i mentalno, tako i moralno. Mada bi i tada napravio štetu, verovatno šarajući institucije kao što je već više puta radio.

Kako je Aleksić uhvaćen u laži kada je u pitanju slučaj Jovanjica, gde je svesno obmanjivao i bacao ljagu na Aleksandra i Andreja Vučića, Marinika kojoj se od kokošaka priviđaju plantaže i koju za laži o Nebojši Stefanoviću kritikuje i ministarstvo spoljnih poslova Ruske federacije, preko Bastaća koji kesom davi kuma, evidentno je i da poltroni kao i gazde tog SzS-a jedino znaju za laž i kriminal.

Nakon svega viđenog danas i svega što se moglo čuti, jedno je sigurno-nakon sledećih izbora Đilas, Jeremić i Obradović idu tamo gde im je mesto, u ružnu političku prošlost.

Aleksandar Vučić i SNS nastavljaju sa predanim radom, a na izborima će se jasno videti da građani žele bolju, još lepšu i još jaču Srbiju. A takvu Srbiju jedino im garantuju upravo Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka.