Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić uveren je da fabrikovane laži i napadi na porodicu predsednika Srbije neće pokolebati ni Aleksandra Vučića, niti stranku koju vodi i sprečiti ih da nastave sa politikom budućnosti i daljeg razvoja Srbije.

Đurić, inače direktor vladine Kancelarije za KiM kaže da predsednik za to što je, zahvaljujući njegovom angažmanu, došlo do preokreta po pitanju statusa KiM i do talasa povlacenja priznanja, zaslužio aplauz, a, umesto toga, kaže Đurić, Vučića i državnu politiku napadaju i to baš oni za čije vreme je više od stotinu država priznalo tzv. Kosovo.

Oni , rekao je Đurić za Pink, nastoje da na svakli način na društvenim mrežama omalovaže sve što se radi i, u odsustvu argumenata, napadaju predsednikovu porodicu.

"Ali, ne možete napadati sina ili brata predsednika Srbije samo zato što vam se predsednik ne sviđa, pošto znate da oni nisu političari i ne mogu da se brane“, rekao je Đurić za Pink.

On je ukazao na najnoviji slučaj, kada je, na jednom od portala, koje, kako je rekao Đurić, finansira jedna od stranih amabasada, a iza kojih stoji deo opozicije, navedeno je kako je predsednikov sin bio "na nekoj proslavi, sa kim je ili nije sedeo, a zatim je usledila gomila laži vezanih za to".

Đuric je kazao da Jeremić i Đilas, koji nisu u stanju da Srbiji ponude alternativu, nova lica, programe, posežu zato za niskim udarcima, tamo gde misle da neko ne može da se brani ili da ga odvrate od borbe, ali se to, zaključuje, neće dogoditi.