Vulin odgovorio na provokacije Haradinaja: Ako je iznenada toliko hrabar neka pređe Jarinje

Tanjug

15. 12. 2019. u 08:04

Вулин одговорио на провокације Харадинаја: Ако је изненада толико храбар нека пређе Јариње

Aleksandar Vulin Foto: Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane poručio Haradinaju da ako je siguran da je OVK oterao Vojsku Jugoslavije sa Kosova, to najpre kaže Hašimu Tačiju
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je odlazećem premijeru tzv. Kosova Ramušu Haradinaju da ako je siguran da je OVK oterao Vojsku Jugoslavije sa Kosova, to najpre kaže Hašimu Tačiju koji se za to zahvalio NATO-u, a onda neka i NATO-u objasni da njihove bombe nisu padale po Srbiji 78 dana.

Pročitajte još: Haradinaj ne prestaje sa provokacijama: I Vučića i Miloševića sa Kosova oterali dečki iz OVK, ko bude pokušao da slomi Albance neka se seti istorije

“Nama je svejedno, neka se slobodno dogovore između sebe ko je odgovoran za ubijanja civila i vojnika na Kosovu 1998. i 1999. i neka nam kažu ko je preuzeo odgovornost za zločine, vreme je da plate", izjavio je Vulin odgovarajući Haradinaju koji je rekao da "Vučić i njegove kolege Vulin i Dačić poriču Račak, ali ne mogu da poreknu da su ih dečki iz OVK oterali sa Kosova".

Vulin je poručio Haradinaju i da ako toliko “pati od iznenadne hrabrosti”, neka slobodno pređe administrativnu liniju kod Jarinja.

“Omogućićemo mu da provede godine u objašnjavanju svojih zlodela istražnim organima Srbije", poručio je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Бснаћанин

15.12.2019. 19:45

@MORAVAC - Они ће отићи у српски призрен кад тад!

MORAVAC

15.12.2019. 21:35

@MORAVAC - Nije rec kad tad, nego ajde sad kad prozivas teroristu.... Ma svi cemo krenuti za Prizren jednog dana...