Njeni šefovi razorili su Srbiju, a ona licemerno brine o studentima: Aleksandar Marković o izjavi Aleksandre Jerkov

Tanjug

08. 12. 2019. u 20:17

Њени шефови разорили су Србију, а она лицемерно брине о студентима: Александар Марковић о изјави Александре Јерков
"Jerkov se odlučila da potpomogne ideološkom saborcu iz Saveza zvanom Boško Obradović i reciklira njegove izmišljotine o Nebojši Stefanoviću", naveo je član Glavnog odbora SNS
BEOGRAD - Član Glavnog odbora SNS Aleksandar Marković, ocenio je danas kao licemerno to što poslanica DS Aleksandra Jerkov izrazava navodnu brigu za zapošljavanje studenata, dok su, kako kaže, njeni šefovi razorili Srbiju.

"Jerkov se odlučila da potpomogne ideološkom saborcu iz Saveza zvanom Boško Obradović i reciklira njegove izmišljotine o Nebojši Stefanoviću", naveo je Marković, saopštila je SNS.

On je podsetio da je fakultet još letos izneo u javnost svu dokumentaciju o studiranju i diplomiranju Stefanovića, koje je bilo u skladu sa svim zakonima, istim onim koji su važili za hiljade drugih studenata i nadasve dokumentaciju o diplomiranju u vreme kada je taj isti Stefanović bio opozicija, a uslove studiranja i zakone donosili i na vlasti bili upravo saborci Aleksandre Jerkov.

"Nisu Aleksandri Jerkov smetali privatni univerziteti dok je bila na vlasti, tada joj nije smetalo što su joj i Boris Tadić i Vuk Jeremić držali predavanja na „Megatrendu“, tada nije izmišljala lažnu brigu o zapošljavanju budućih studenata kao danas.

A podsećanja radi, taj fakultet je za tri decenije postojanja završilo preko 30.000 studenata", istakao je Marković.

PROČITAJTE JOŠ - Đilas će se u Briselu žaliti na političku situaciju u Srbiji

On ocenjuje da Aleksandri Jerkov ne smeta da pokušava da obmanjuje javnost reciklirajući lažnu aferu, već demantovanu dokumentima, i da izbegne da odgovori zašto se o bilo čijem zapošljavanju u Srbiji nije brinula dok je bila na vlasti zajedno sa Ðilasom, Jeremićem i ostalima, i imala priliku da pokaže kako se rešavaju problemi građana.

Jerkov je ranije danas izrazila bojazan da bi studenti sa privatnih fakulteta mogli da imaju probleme prilikom zapošljavanja zbog sumnje u kvalitet tog obrazovanja.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

буки

08.12.2019. 21:43

Такву врсту "бриге" свакодневно виђамо код многих страних званичника, који такође нису имали никакву бојазан у време власти "Демократа". Можда су Срби помало наивни и споро закључују ко нам није пријатељ, али ова хорска "брига" је баш провидна. Надам се да ће и већина студената то уочити. Нису они наивни основци, које је СзП због крађе тестова повео у штрајк, подржавајући при томе оног ко је тестове украо.