OTKRIVENA PREVARA U PARLAMENTU TZV. KOSOVA: Srpskoj vojsci podvalila silovanje iz Iraka?!

V. N.

četvrtak, 16. 05. 2019. u 21:28

ОТКРИВЕНА ПРЕВАРА У ПАРЛАМЕНТУ ТЗВ. КОСОВА: Српској војсци подвалила силовање из Ирака?!

Foto Printscreen/ Youtube

Poslanica Fljora Brovina mahala fotografijom "napastvovane" Albanke

Flora Brovina, poslanica Skupštine lažne države Kosovo iz redova PDK, danas je tokom rasprave o rezoluciji o "genocidu" Srbije nad Albancima objavila "dokaze" o tome kako su srpski vojnici silovali žene u ratnom periodu.

Brovina je navela da se na fotografijama vide naši vojnici koji siluju ženu na Kosovu, dok su članovi njene porodice oko nje mrtvi. Ali, izgleda da se Brovina propisno obrukala, jer je izgleda reč o fotografiji iz Iraka?!

Pročitajte još - Priština usvojila skandaloznu rezoluciju o "Genocidu Srbije na Kosovu"

Tako barem tvrdi prištinski Telegrah koji ne taji sumnje da Brovinini "dokazi" nemaju veze sa nedavnim ratom u našoj južnoj pokrajini Kosovu, već se odnosi na zločine počinjene u Iraku.

U međuvremenu, došlo je do oštrih reakcija od strane poslanika i civilnog društva, koji su osudili neetičko objavljivanje slike žrtve seksualnog nasilja kojeg očigledno nije bilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Bonaparta

16.05.2019. 22:21

Sta je tu novo? To su im smislili "genijalci"iz Pentagona koji su smislili i prevaru kada je iračka vojska ušla u Ķuvajt da su bacali bebe iz krevetaca i ubijali. Tu pricu je plasilara ćerka kuvajtskog ambasadora, a da u Iraku nikada nije bila. To je CNN objavii. Laz je prošla kod americke publike koja pojma nema ni gde je Kuvajt a kamo li Kosovo. Od toga se treba plašiti.Kod kauboja je pravilo istina je šta mi kažemo da je istina,a ne sta je stvarno istina.

zardjala kasika

17.05.2019. 06:51

@Bonaparta - Svi ti kosher "mediji", ne samo cnn: nbc, msnbc, abc, bbc, sky, nyt, guardian, huff post... svi su oni zakuvali da se Srbi satanizuju a Srbija bombarduje i rasparca. Zapamtite ko je vecni neprijatelj!

Deki sd

16.05.2019. 22:25

Sljam sa naseg Kosova ne prestaje sa lazima a nasa diplomatija I Dalje cutie.Dokle ?

neko

16.05.2019. 22:31

To nije slika iz Iraka i ili neki zlocin, vec porno film. Malo guglanje i dodjete do videa :D

aco

16.05.2019. 23:49

U lazi su kratke noge.Zasto ta albanka ne objavi fotografije silovanih, ubijenih srpkinja???

Darki001

17.05.2019. 01:40

Od naroda koji potice od planinskih stocara bez ijednog znacajnog coveka u svojoj istoriji sta ocekivati. Narod koji has sebe osim izmeta nista nije ostavio covecanstvu sta reci a ne zaplakati.

Милан

17.05.2019. 06:37

А ову су жути одмах ослободили к ад су дошли на власт. И приде остале злочинце.

Hercegov Grad

17.05.2019. 07:35

Brovina osoba kpja je uz dil sa Baticem iz Srbije na Kosovo vratila 300 okorelig zlocinaca sa terena nasih zatvora u uzoj Srbiji i iz S. Mitrovice. Za to Srbiji je Covic vratio jednog zatvorenika, Srbina sa Kosova i to ludog, koga smo morali opet zatvoriti! Koliko se Batic i drugi okoristili iz tog dila ne znam, ali sigurno jesu!

Заветник

17.05.2019. 07:44

Ja se samo pitam zašto "Novosti" ne objave čuvenu sliku majke sa koja lovačkom puškom vodi dete ka školi? Pa ta slika je antologijska. Na slici je, naravno, srpkinja.