Jeremić: Idemo na pobedu; Jovanov: Jeremić će možda,posle debakla konačno shvatiti

Tanjug

29. 08. 2017. u 23:13

Јеремић: Идемо на победу; Јованов: Јеремић ће можда,после дебакла коначно схватити

Vuk Jeremić / Foto Tanjug

Kada dožive prvi izborni poraz, a na beogradskim izborima mogu da izgube, vlast SNS će krenuti da se ruši kao kula od karata, poručio je večeras Vuk Jeremić na skupu u beogradskoj opštini Stari Grad

Kada dožive prvi izborni poraz, a na beogradskim izborima mogu da izgube, vlast SNS će krenuti da se ruši kao kula od karata, poručio je večeras Vuk Jeremić na skupu u beogradskoj opštini Stari Grad.

Jeremić, predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj, istakao je da opozicija ima više glasova od pozicije u prestonici.

"U Beogradu će se voditi velika politička bitka, ovde vlast ima manje glasova i pokušaće da uradi sve da prevare i ukradu. Ali neće moći. Svako ko se obaveže da posle izbora neće sa naprednjacima može da bude u zajedničkom frontu sa nama", ocenio je on.

Jeremić je istakao da u novoj Srbiji kao najvažnije treba doneti zakona o lustraciji i zakon o poreklu imovine.

"Najgori gradonačelnik Beograda u istoriji, najgori direktor EPS, najgori direktor BIA. Duboka moralna i vrednosna kriza u zemlji u kojoj Palma deli milostinju", naglasio je on.

Jeremić se založio za investitore koji će doneti nove tehnologije i znanje.

"Oni koji imaju cilj da se bave ozbiljnim biznisom od koga bi svi imali koristi - ne da izvuku subvencije iz džepa poreskih obveznika i da brutalno eksploatišu naše radnike", rekao je Jeremić.

On je rekao da će nova politička organizacija, koja će biti osnovana u oktobru, svom snagom podržati domaću privredu i domaće preduzetnike.

Jeremić je naveo naveo da njegova buduća stranka donosi nešto novo u Srbiji.

"Kad se ovakvi ljudi bore za takve ideale - poraz nije opcija. Ne igramo na deo kolača, na lidera opozicije, na nerešeno - ova ekipa igra samo na pobedu", poručio je Jeremić.

On se osvrnuo i na politiku naprednjačke vlasti u Beogradu, rekavši da će glavni grad Srbije posle poraza aktuelne vladajuće koalicije biti ponovo prestonica kojom se dičimo i od koje ima koristi čitava zemlja.

JOVANOV: JEREMIĆ ĆE MOŽDA,POSLE DEBAKLA KONAČNO SHVATITI...

Kada ponovo doživi debakl, Vuk Jeremić će možda konačno shvatiti da narod nema nameru da ga podrži, izjavio je danas potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenka Jovanova.

"U kampanji za predsednika Srbije Jeremić je zabavljao narod pričama kako će da pobedi i postane predsednik. Nakon debakla na predsedničkim izborima Jeremić se pokrio ušima po glavi i netragom nestao", dodao je Jovanov, a navodi se u saopštenju SNS.

On ukazuje da se Jeremić, međutim, pojavio danas i nastavio da priča isto, samo što će, "po toj njegovoj najnovijoj halucinaciji, pobediti nekakva njegova stranka".

"Kada ponovo doživi debakl, možda će Jeremić konačno shvatiti da narod nema nameru da podržava Tadićevog potrčka i žuti otpadak, da mu ne treba smutljivac koji krije odakle mu milioni evra za kampanju, ko mu ih je dao i zašto, da ni u ludilu ne pomišlja da da glas lažnom patrioti koji Srbiju pljuje kad god može, samo zato što mu je pokazala gde mu je mesto i koji se Srbije seti samo onda kada mu sve druge opcije propadnu, a zadnjica mu se uželi fotelje i krkanluka na račun naroda", piše u saopštenju.

Možda će konačno tada shvatiti da građani Srbije neće da mu dozvole da Srbiju pretvori u sanatorijum za lečenje njegovih frustracija i kompleksa, dodao je Jovanov.


PROČITAJTE JOŠ:

Jeremićeva stranka do izbora u glavnom gradu

Jeremić neće u NPS


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)