Ničić novi - stari gradonačelnik Zaječara

Lj. T.

05. 05. 2017. u 08:15

Posle četiri godine Boško Ničić, lider "Pokreta za Krajinu", ponovo će, sredinom maja, sesti u fotelju gradonačelnika Zaječara, u kojoj je već bio od 2004. do 2013. godine - saznaju "Novosti"

Ничић нови - стари градоначелник Зајечара

foto N.Đorđević

POSLE četiri godine Boško Ničić, lider "Pokreta za Krajinu", ponovo će, sredinom maja, sesti u fotelju gradonačelnika Zaječara, u kojoj je već bio od 2004. do 2013. godine - saznaju "Novosti".

Po našim informacijama, postignut je dogovor da vlast u Zaječaru preuzme koalicija Ničićevog "Pokreta za Krajinu" i SNS, koja će u lokalnom parlamentu, od 50 odbornika, imati više nego komotnu većinu - 36 predstavnika.

Kako saznajemo, dogovor je da Ničić bude gradonačelnik, a da dr Ivan Čikarić, koji je bio kandidat za tu funkciju ispred SNS, bude izabran za predsednika Skupštine grada. U opoziciji će, uz koaliciju DS-LDP-SDS-Nova stranka, koja ima devet odbornika, biti i pet predstavnika SPS.

Nova koalicija će zvanično biti obnarodovana sredinom maja, za kada je zakazana konstitutivna Skupšina grada Zaječara, a do tada će trajati pregovori o drugim kadrovskim rešenjima.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Nikola

05.05.2017. 08:32

Prodao se i Bosko!Stvarno u Srbiji su spremni svi i sa samim djavolom da prave savez samo da budu na vlasti.