Krenuo je na posao i “jamahom” udario u “punta”: Ovo je Miloš Branković (26) koji je nastradao u Nišu

J. ĆOSIN

utorak, 30. 06. 2020. u 21:18

Кренуо је на посао и “јамахом” ударио у “пунта”: Ово је Милош Бранковић (26) који је настрадао у Нишу

Mesto na kome je nastradao mladić

Kod skretanja za naselje Stevan Sinđelić udario u automobil koji se nepropisno polukružno okretao
MILOŠ Branković (26), iz sela Kamenica, poginuo je u Bulevaru Nikole Tesle u Nišu, kada se motocikl "jamaha" kojim je upravljao sudario sa "fijatom punto". Prema prvim informacijama, motociklista je, idući u pravcu "Duvanske industrije", kod skretanja za naselje Stevan Sinđelić, udario u automobil, koji se nepropisno polukružno okretao.

- Sedeo sam sa prijateljima u lokalu, komšija je častio za unuku, kada smo čuli jak udarac. Pomislio sam da su se dva automobila sudarila, a onda je kolega koji je sedeo do mene povikao: "Ljudi, lete motor i telo čoveka". Udarac je bio baš jak. Kada smo prišli, videli smo nepomično telo - opisuje, za "Novosti", Vojko Simić nesreću, koja se dogodila oko 13 časova.

Uzrok nesreće još se utvrđuje, a vozača "punta" S. S. (22) zbrinuli su lekari Hitne pomoći. Kako saznajemo, on nije životno ugrožen, a policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati.

- Motociklista je udario u zadnji, bočni deo automobila, iza vozačevih vrata, a "punto" se od siline udara zarotirao i delom završio na trotoaru - govori nam jedan od svedoka nesreće. - Udarac je bio toliko jak da je jedna patika motocikliste nađena dvadesetak metara od tela.


KOBNI ODLAZAK NA POSAO

NASTRADALI Miloš poginuo je dok je svojim motorom išao na posao u "Duvansku industriju", gde ga svi znaju kao dobrog momka.

- Uhhh, to mora da je moj kolega, to je njegova narandžasta kaciga - rekao je drhtavim glasom momak koji je posle nesreće prolazio trotoarom, vidno uznemiren.

Komentari (2)

Питањце

30.06.2020. 23:08

Ок ауто је непрописно окретао а коликом брзином је ишао мотоцикл у насељеном месту?

Snezana

01.07.2020. 17:32

@Питањце - Motorciklista da je išao velikom brzinom prepolovio bi punto sigurno, znam sčučaj da je motor prepolovio traktor,sreča ostao živ i molo invalid. Napravi sam ogled,zatrči se i neka ti neko preseče putanju i stane ispred tebe,ali stavite jastuk na guzice i štitnike za ruke