Užas kod Bača, pokušao da obljubi dete (9): Ćerkici skidao veš, a kod tužioca ćuti

LJ. PRERADOVIĆ

24. 03. 2020. u 22:12

Meštanin Plavne J. K. (49) osumnjičen za pokušaj obljube. Starija ćerka videla šta se desilo i odmah ispričala majci

Ужас код Бача, покушао да обљуби дете (9): Ћеркици скидао веш, а код тужиоца ћути

Foto Ilustracija

MEŠTANIN Plavne kod Bača J. K. (49) uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući pokušao da obljubi devetogodišnju ćerkicu. NJemu je posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Otac se, kako saznajemo, sumnjiči da je svojoj mlađoj ćerkici, skidao donji veš. Nemilu scenu je, navodno videla starija ćerka, koja je majci prepričala prizor koji ju je uznemirio i uplašio. Majka je odmah o svemu obavestila policiju, koja je uhapsila oca. Kakve je namere imao, utvrdiće se daljom istragom, koja je protiv njega pokrenuta u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Na saslušanju, kako saznajemo, J. K. se branio ćutanjem, o onome što se dogodilo nije želeo da priča. U jednom trenutku, međutim, molio je da mu ne odrede pritvor, i da "nikada više to neće uraditi". Molba, mu, naravno, nije uslišena, a u daljoj istrazi sledi saslušanje starije ćerke i sina, kao i njihove majke.

PRITVOR OSUMNJIČENOM J. K. pritvor je određen da ne bi mogao da utiče na svedoke, ali i opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo.

Vest o njegovom hapšenju, munjevito se proširila Plavnom, a svi koji poznaju J. K. kažu da ne mogu da veruju da je pokušao da obljubi svoju mlađu ćerku.

- Pored ove devojčice, imaju još jednu stariju i sina - priča nam jedan meštanin Plavne, dodajući da nije reč o problematičnoj porodici. - On je električar i radi u Novom Sadu, a supruga nije zaposlena, brinula se o deci. Jedno vreme su primali i socijalnu pomoć, te su ih zaposleni iz Centra za socijalni rad često posećivali.

Posle svega, kako kažu meštani, viđaju decu i njihovu majku da izlaze, koliko vanredno stanje u zemlji dozvoljava.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)