Rekao je da je Dušica UMRLA U MARTU, da ju je sahranio u Kuli, nosio je CRNI FLOR. A onda se saznala ŠOKANTNA istina: Nikola majku zakopao u dvorištu navodno nije imao para za sahranu!

Lj. PRERADOVIĆ

19. 02. 2020. u 23:20

Рекао је да је Душица УМРЛА У МАРТУ, да ју је сахранио у Кули, носио је ЦРНИ ФЛОР. А онда се сазнала ШОКАНТНА истина: Никола мајку закопао у дворишту  наводно није имао пара за сахрану!

Kuća u kojoj su živeli Nikola i Dušica

Bečejska policija uhapsila Nikolu F. (26) iz Bačkog Gradišta zbog sumnjive i neprijavljene smrti Dušice F. (55). Obdukcija će utvrditi da li je žena preminula nasilnom smrću

DUŠICA F. (55) iz Bačkog Gradišta kod Bečeja, čije je telo pronađeno zakopano u dvorištu pokraj porodične kuće, preminula je prošle godine pod još nerazjašnjenim okolnostima, a policija je njenom sinu Nikoli F. (26) odredila zadržavanje dok se ne utvrdi da li je smrt bila prirodna ili nasilna.

Telo žene pronađeno je u Ulici Šamu Mihalja 31, gde su majka i sin živeli zajedno do marta 2019. godine, kada je nesrećna žena preminula iz još neutvrđenih razloga. Kako se sumnja, on ju je posle toga tu zakopao. Nikola je, kako saznajemo, policiji pokazao mesto gde je sahranio majku, čije je beživotno telo prethodno zamotao u ćebe, a zatim stavio u rupu iskopanu pored zida u dvorištu. Kada je sve otkriveno, ispričao je da nije imao novca da je sahrani i da je zato odlučio da je upokoji na taj način.

PROČITAJTE JOŠ - Nisam sahranio majku da ne bih dugovao ljudima


Poznanicima i komšijama je pričao da je majka umrla u martu i da ju je sahranio u Kuli, gde je nesrećna žena imala rodbinu, a da bi bio što uverljiviji, kao znak da je u žalosti, na odeći je nosio crni flor.

O Dušici se raspitivao i njen suprug, koji je 2017. godine otišao u Nemačku, i tamo je navodno nameravao da se oženi. Kada je pozvao sina, ovaj mu je rekao da je majka umrla u bolnici u Novom Sadu, ali da on na poziv bolnice nije preuzeo telo, te da su je oni sahranili, na njemu nepoznatom mestu.

- Da bi saznao šta se dogodilo sa Dušicom, njen suprug je pozvao jednog od komšija da se raspita gde je i kada žena sahranjena, kako bi nabavio izvod iz matične knjige umrlih da bi sklopio novi brak - ispričao nam je jedan meštanin Bačkog Gradišta. - Kada je ovaj otišao u policiju i tražio podatke za sada pokojnu Dušicu, tamo su mu rekli da se ta žena vodi kao živa, što mu je bilo vrlo čudno.


PROČITAJTE JOŠ - Slobodan je mrtvu majku danima držao u krevetu, kada je telo počelo da se raspada, odlučio se na stravičan potez (VIDEO)

Telo Dušice F., koje je ekshumirano u poodmakloj fazi raspadanja, odneto je u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde će se obdukcijom utvrditi tačan uzrok smrti.


MIRAN I POVUČEN

KOMŠIJE i poznanici za Nikolu kažu da je miran i povučen mladić. Posle završene osnovne škole je radio po selu kod meštana, a majka nije imala nikakva primanja.

- Zajedno su živeli u trošnoj kući, a ona je, koliko nam je poznato, imala psihičkih problema - veli jedan od poznanika. - Niko ne može da poveruje da bi Nikola mogao da naudi majci. Ko zna, možda je nesrećna žena umrla od zime, prošli mart je bio veoma hladan, možda i od gladi.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije