MLADIĆI Vanja Č. (22) i Luka J. (23), koji su teško ranjeni pre tri noći u pucnjavi na Banovom brdu, još su u teškom stanju i lekari se bore za njihov život, potvrđeno je za "Novosti" iz Urgentnog centra. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog obračuna i traga za napadačima.

Pucnjava se dogodila u noći između subote i nedelje u Ulici Bore Markovića, nedaleko od jedne sportske kladionice. Na dvojicu mladića ispaljeno je nekoliko hitaca. Jedan od njih ima povrede grudnog koša, a drugi ozbiljne ozlede kičme. Ubrzo posle pucnjave, kod Topčiderskog groblja pronađen je zapaljeni "ford" sa ukradenim tablicama.

Vanja Č. (22) je sin Predraga Asanovića, poznatijeg kao Peđa Bambalić. Predrag i njegov brat blizanac Nenad Asanović, u javnosti su poznati kao braća Bambalić, licencirani su menadžeri FIFA od Fudbalskog saveza Srbije.

PROČITAJTE JOŠ - Vanja (22) i Luka (23) teško ranjeni, na Košutnjaku nađen zapaljen automobil: Detalji pucnjave na Banovom brdu

Mediji su ranije pisali da su se devedesetih družili s Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom, ali su im se putevi razišli, te su se braća posvetila legalnom biznisu. Zastupali su nekoliko poznatih fudbalera, uglavnom igrače Crvene zvezde i Čukaričkog.

Inače, poslednji put u javnosti se o njima pričalo 2015. godine kada je Nenad ranjen u Ulici kneza Višeslava. Takođe, Nenad Asanović je 2006. godine ranjen u njihovom kafiću "Bambino" na Banovom brdu, dok je sedeo sa fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Trajkovićem.