J. N. (64) godina iz Velikog Središta kod Vršca ubio je sinoć svoju bivšu suprugu V.N. (54), zapalio njihovu kuću pa se obesio o traktor, nezvanično saznaju “Novosti”.

Nesrećna žena je, sudeći po tragovima na licu mesta, najverovatnije iskočila kroz prozor pokušavajući da pobegne, a na betonskoj stazi oko objekta vide se se tragovi krvi i pokidana roletna.

V. N. je bila državljanka Rumunije saopštilo je Više javno tužilaštvo u Pančevu.

- Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa povodom događaja od dana 26.12.2019. godine oko 23 časa u Velikom Središtu kada su u kući u ul. Vinogradarskoj br. 72, pronađena beživotna tela jednog lica ženskog pola indentifikovanog kao V.N. (rođena 1965. godine), državljanka Republike Rumunije sa odobrenim trajnim boravkom na gore navedenoj adresi i jednog lica muškog pola identifikovanog kao J.N. (rođen 1955. godine) sa poslednjim prebivalištem na gore navedenoj adresi. U konkretnom slučaju utvrđeno je da su lica bila bivši supružnici čiji je brak razveden u novembru 2019. godine, a koji su nakon razvoda braka nastavili da žive u istom domaćinstvu - saopšteno je iz VJT u Pančevu.

Pročitajte još:
Stravičan zločin kod Vršca: Muž ubio ženu, zapalio kuću, pa ubio i sebe

Policija je, kako su nam rekle komšije, njeno telo našla ispred kuće.

Jedan od suseda rekao nam je da je sinoć izašao iz kuće pošto je video dim i odmah pozvao vatrogasce koji su stigli za 10-15 minuta, a ubrzo je došla i Hitna pomoć.

Ćerka žrtve iz prvog braka je, navodno stigla na mesto zločina jako brzo, pre Hitne pomoći

Protiv J. N. Je već bila podneta prijava za nasilje u porodici, a imao je i zabranu prilaska, nakon što su ga iselili iz porodičnog doma. Par se razveo u novembru.

Njegova supruga je bila u bolnici nekoliko dana, a izašla je uoči stravičnog zločina.

Ona je inače radila u Italiji i nije je bilo tokom cele godine. Njih dvoje su imali jedno ćerku, koja je trudna i uskoro bi trebalo da se porodi.

Žrtva je, pored ćerke, iz prvog braka imala i sina.

Komšije kažu da J. N. inače zaposlen u “Srbijašumama” nije bio nasilan čovek i koliko oni znaju nije imao problema da policijom.

Nisu imali nijednu ružnu reč da kažu ni o jednom od njih dvoje.