Kupili plac od pokojnika, uknjižili ga na svoje ime: Uhapšen S.B. i kuma ubijene pevačice Jelene Marjanović

Tanjug

05. 12. 2019. u 16:03

Купили плац од покојника, укњижили га на своје име: Ухапшен С.Б. и кума убијене певачице Јелене Марјановић

Foto Depositphotos

Beogradska policija uhapsila je S. B. (72) i i Veru Vukomanović (62), kumu ubijene Jelene Marjanović, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. B. (72) i Veru Vukomanović (62), kumu ubijene Jelene Marjanović, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela prevara, falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Kako se sumnja, oni su, za sada na neutvrđen način, pribavili falsifikovani kupoprodajni ugovor, kojim je S. B. navodno kupio plac u Beogradu od jedne preminule osobe.

PROČITAJTE JOŠ - Poslednja pričala sa pevačicom pre nego što je ubijena, bila dubler Zoranove majke, optuživana za krađu struje: Ko je kuma Jelene Marjanović?

S. B. se sumnjiči da je zatim ugovor predao u Republički geodetski zavod, Katastar nepokretnosti Zvezdara, gde se uknjižio kao vlasnik tog placa, saopstio je MUP Srbije.

PROČITAJTE JOŠ - Uhapšeni prevaranti - uknjižili stan preminule vlasnice

Osumnjičena Vukomanović je službenicima Katastra nepokretnosti Zvezdara priložila falsifikovanu punomoć, navodno dobijenu od preminule osobe, i odrekla se prava na žalbu, čime je doprinela da rešenje o uknjižbi S. B. kao vlasnika placa postane pravosnažno.

S. B. i Veri Vukomanović je određeno zadržavnje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)