Vraćali se sa pomena i poginuli: Ispraćaj supružnika stradalih kod Inđije

Lj. P. - S. K.

06. 11. 2019. u 07:12

Враћали се са помена и погинули:  Испраћај супружника страдалих код Инђије
Na njihov automobil, kada su se iz zaustavne trake uključivali u saobraćaj, naleteo je kamion, a od siline udara, leva strana kola je potpuno ulubljena

TROJE mališana, dve desetogodišnje bliznakinje i njihov mlađi brat (2), koji su povređeni u prekjučerašnjoj stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Novi Sad - Beograd, kod Inđije, i dalje se nalaze u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu. Najteže povređena devojčica, jedna od bliznakinja, i dalje je u teškom stanju. Ona je životno ugrožena i nalazi se u jedinici intenzivne nege.

Povređene sestre i njihov brat vozili su se prekjuče u "mercedesu" austrijskih registarskih oznaka, sa bakom i dekom, Radovanom i Dragicom Filipović, koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći. Oni će biti sahranjeni danas na Novom groblju u Inđiji. Na njihov automobil, kada su se iz zaustavne trake uključivali u saobraćaj, naleteo je kamion, a od siline udara, leva strana kola je potpuno ulubljena.


PROČITAJTE I: Putnici i vozači rekli su da nemaju šta da prijave, ali su carinici među putnim torbama našli kartonski paket pun afrodizijaka (FOTO)- Radovan je sa porodicom živeo u Austriji, a pre dve nedelje umro mu je otac Živan, koji je živeo sam u Inđiji, pa su on i Dragica sa ćerkinom decom došli da daju nedeljni pomen. Kada su i to obavili, u ponedeljak su krenuli nazad u Austriju i nastradali - kaže komšinica porodice Filipović.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije