SUMNjE ZA SILOVANjE DEVOJČICA: Melenčanin panično traži branioca

B. G.

13. 08. 2019. u 21:02

СУМЊЕ ЗА СИЛОВАЊЕ ДЕВОЈЧИЦА: Меленчанин панично тражи браниоца
Tužilaštvo ćuti o slučaju navodnog silovanja devojčica u Melencima. Osumnjičeni viđen u centru Zrenjanina u potrazi za advokatom. Nezvanično se saznaje da je na pregledu devojčica kontatovano da nema povreda niti tragova nasilja

PREMA tvrdnjama Zrenjaninaca, osumnjičeni za silovanje dve devojčice, Ž. Ć. (42) iz Melenaca u utorak je u prepodnevnim satima viđen u centru grada u paničnoj potrazi za advokatom koji bi ga branio! Zaustavljao je ljude, kako kažu, i pitao "da li znaju nekog advokata koji bi ga zastupao, jer ima silnih problema".

U zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu uprkos brojnim pokušajima nismo mogli da dobijemo nijednu informaciju, uz obrazloženje da se tužilaštvo povodom slučaja sumnje o pokušaju silovanja u selu Melenci nadomak Zrenjanina, neće oglašavati javno.

U Melencima većina meštana je još u neverici da se ovako monstruozna priča o pokušaju silovanja uopšte i dogodila u njihovom selu. Nevečana supruga osumnjičenog, A. S. (29) iz Melenaca, u petak 9. avgusta prijavila ga je uz tvrdnju da je mesecima dodirivao njihovu trogodišnju devojčicu i njenu ćerku iz prvog braka, koja je tri godine starija. Žena je ispričala i da je nju tukao i pretio joj smrću. Ž. Ć. je uhapšen u ponedeljak 12. avgusta u Beogradu nakon čega je priveden u Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.


PROČITAJTE JOŠ: STRAVIČAN ZLOČIN: Uhapšen osumnjičeni za silovanje žene i njenih ćerki od 3 i 6 godina

Posle prijave, devojčice su podvrgnute detaljnom medicinskom pregledu, na kojem je, navodno, konstatovano da nemaju povrede niti bilo kakve tragove nasilja po telu. Komšije ove porodice tvrde da Ž. Ć. nikada ne bi učinio nešto tako gnusno, uz napomenu da je i svoju pastorku voleo kao rođenu ćerku.


ŽIVELI RANIJE U BEOGRADU

A. S. i Ž. Ć. živeli su jedno vreme u Beogradu, pa su, kako pričaju njihovi poznanici, prodali stan, potrošili novac i vratili se u selo, u kuću njegove majke, koja je živela sa njima. Ž. Ć. je kao sezonski radnik radio u prestonici i samo vikendom dolazio u Melence da bi nevenčanoj supruzi doneo novac, jer ona nije zaposlena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

mama

13.08.2019. 21:13

Nema ovde ni s od silovanja.  ..... Zlostavljao devojčice mesecima, a ona paćenica tek sad ga prijavila? U ovoj priči nešto debelo smrdi.

Немања

13.08.2019. 21:18

Довољно је да жена пријави некога и тај неко се одмах хапси и оптужује. Зна се да сатана када не зна како да сплеткари, пита жену. Не мора да буде тако увек, али женске оптужбе за силовања треба увек узимати са резервом.

@ Ja

13.08.2019. 21:28

Ako se na kraju ispostavi da je PRIJAVA LAŽNA (a što lako može biti???) gospođi doživotno oduzeti starateljstvo nad djecom i strpati je u bajbuk na duže vrijeme.

@ Ja

13.08.2019. 21:30

Pod hitno organizovati "Udruženje za zaštitu muškaraca" od porodičnog nasilja!!!

DJ Slo

13.08.2019. 23:00

Значи, опробани рецепт из Европе стигао и у Србију. Оптужити оца за напаствовање сопственог детета! Наравно, без икаквог повода и доказа, осим једног, прихваћеног од суда: "Доказ: Убедљиве изјаве предлагатељице".