LUD SLUČAJ NA BATROVCIMA: Rumun pored carinika jeo sendvič sa ekstazijem u kolima punim opušaka od džointa!?

Beta

14. 06. 2019. u 13:29

ЛУД СЛУЧАЈ НА БАТРОВЦИМА: Румун поред цариника јео сендвич са екстазијем у колима пуним опушака од џоинта!?

Foto: Depositphotos

U džepu pantalona muškarca zaustavljenog na graničnom prelazu pronađeno pet tableta ekstazija, koje je u strahu kada su ga izdvojili za kontrolu stavio u sendvič
Carinici na prelazu Batrovcu, sa Hrvatskom, zaplenili su kod jednog državljanina Rumunije iz Velike Britanije (23) veću količinu tableta ekstazija koje je pokušao da prošvercuje u patikama i sendviču koji je jeo, saopšteno je danas.

Kod njega su otkrivene 53 tablete ekstazija u jednoj od patika u prtljagu i još pet u sendviču koji je jeo a carinci su posumnjali na njega kada su u automobilu na prelazu osetili mirih marihuane i primetili opuške "džointa" kojih je bio gotovo svuda u vozilu.

Pročitajte još: Zaplenjeno tri tone krijumčarene nafte u Kovinu

Putnik je uporno tvrdio da ne zna otkud ekstazi u patici jer je to obuća koju je prijatelj iz Engleske poslao za primaoca u Rumuniji, dok je njegova uloga bila samo da patike prenese.

U džepu njegovih pantalona pronađeno je pet tableta ekstazija, koje je u strahu kada su ga izdvojili za kontrolu stavio u sendvič, dok je ispljunuo polovinu jedne tablete koju je imao u ustima.

Pročitajte još: Dva Holanđanina uhapšena zbog 25 kilograma ekstazija

"Bizarnostima, tu, međutim, nije bio kraj, jer je kod putnika, pored narkotika, pronađeno i 27.000 beloruskih rublji, čija protivvrednost iznosi oko 400 evra, što je neobično kada se ima u vidu da je putnik krenuo iz Velike Britanije ka Rumuniji, a ni u jednoj od pomenutih zemalja to nije važeća valuta. O čemu se radi i šta će mu rublje, putnik nije imao nikakvog objašenjenja", navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dačo

14.06.2019. 15:50

Несхаватите погрешно али је цар,ахааххахххаа

Zika

14.06.2019. 16:19

Ja sam protivnjik opijata ali shvatiti da je marihuana legelna u evropi evo primer juce sam se vracao iz italije u sloveniji na pumpi omv legalno ima da se kupi marihuana cak i uz put imaju bilbordi sa marihuanom kiji je reklamiraju mi smo izledazaostali i mnogo mnogo ima jos komunizma zato nas niko i ne voli