NOVI SNIMCI NESREĆE NA RAMPI U DOLJEVCU: Babić nije vozio “škodu superb” (Video)

Novosti online

21. 02. 2019. u 19:13

НОВИ СНИМЦИ НЕСРЕЋЕ НА РАМПИ У ДОЉЕВЦУ: Бабић није возио “шкоду суперб”  (Видео)

Print screen YouTube

U medijima su se pojavili video snimci na kojima se vidi šta se desilo posle saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi Doljevac
U medijima su se pojavili video snimci na kojima se vidi šta se desilo posle saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, kada je poginula Stanka Gligorijević (52), a u kojoj je učestvovao automobil u kom se nalazio direktor Koridora Srbije Zoran Babić.

Na objavljenim snimcima se vidi da je Babić sedeo na zadnjem sedištu, iza suvozačevog sedišta, dok je "škodom superb", upravljao vozač Dejan S. koji je i uhapšen posle udesa.

PROČITAJTE JOŠ: LANČANI SUDAR U DOLJEVCU: Poginula žena, Zoran Babić: Dobro sam prošao (FOTO)

Takođe, na prvom snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere na benzinskoj pumpi pre naplatne rampe na kojoj se desila nesreća, vidi se kako Zoran Babić nešto kupuje, izlazi iz prodavnice i seda u automobil pozadi, iza suvozača.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Majestyk

22.02.2019. 08:24

@Opaki - Zašto se čeoni snimak prekida baš u trenutku kada bi se videlo lice vozača?

Srbin

22.02.2019. 09:36

Ma namestaljka. Zar svi prisutni idu ka autu u kojem ja Babic, a niko ne obraca paznju na auto ispred u koje ima nastradalih osoba. Nema logike. Nisu dobro izrezirali. Valjda misle da nema ni potrebe da se potrude, jer ce to proci kod lakovernih Srba, kao i sve druge svakodnevne lazi, koje nam se serviraju.

Mile 47l2.

22.02.2019. 15:50

Po ovom snimku Moze se zakljuciti da je Babic vozijo.Posto je izisao sa prvog sedista obisao kola da bi snimak bio uverljiv,a staje sa D.vozacem ne Idi se doksedi za volanom ,nemoj da se lazemo.