Nasrnuo na taksistu sekirom jer nije hteo da skrene preko pune linije

J.Ć.

13. 12. 2018. u 18:59

Zbog toga što je tokom vožnje 12. Decembra oko 18 sati napao i tukao taksistu, niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca

Насрнуо на таксисту секиром јер није хтео да скрене преко пуне линије

Depositphotos

Zbog toga što je tokom vožnje 12. Decembra oko 18 sati napao i tukao taksistu, niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca. Kako se saznaje, on je u taksi ušao sa jednom ženom zatraživši taksisti vožnju. Međutim, posle samo nekoliko metara, zatražio je da vozač okrene auto preko pune linije i vrati se nazad, što je taksista odbio ne želeći da krši saobraćajne propise.

Nakon toga, dvadesetvogodišnjak je krenuo da se verbalno obračunava sa taksistom, a kada je on zaustavio vožnju i izašao iz vozila, pobesneli putnik je, kako se nezvanično saznaje, izvadio sekiricu i napao vozača. Na sreću, neko jedan od prolaznika video je šta se dešava i priskočio u pomoć taksisti, bacivši se na momka sa sekirom kome je oduzeo sekiru. Ali, to ga nije sprečilo da nastavi da udara taksistu pesnicama zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć, ali je, na sreću, on samo lakše povređen.

Nesvakidašnji incident dogodio se u ulici Dimitrija Tucovića u blizini niške Železničke stanice.

U niškoj policiji kažu da je protiv jednog lica podnesena krivična prijava i da im je nasilje prijavljeno u 17.30, ali nisu mogli da potvrde detalje događaja.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije