Beč: Dugovi motiv za monstruozno ubistvo Srbina

V. N

ponedeljak, 16. 07. 2012. u 09:20

Беч: Дугови мотив за монструозно убиство Србина
U pozadini monstruozne likvidacije Srbina Miloša N. u Beču najverovatnije novac koji nije vratio
MOTIV za monstruozno ubistvo srpskog državljanina Miloša N. u Beču najverovatnije su novčani dugovi koje nije želeo da vrati osumnjičenom za ubistvo. Slučaj ubistva Miloša N, prodavca automobila iz Beča, koji je pronađen raskomadan nadomak glavnog grada Austrije na Vinervaldzeu, nema veze sa mafijom ili ratom švercera automobila, kao što su spekulisali austrijski mediji, već je motiv svađa zbog dugova.

Bečka policija uhapsila je jednog srpskog državljanina starog oko 40 godina, koji je pokušao da izvrši samoubistvo, a u oproštajnom pismu navodno je priznao ubistvo Miloša i naveo da je izvršio zločin pošto prodavac automobila nije hteo da mu vrati dugove, pišu mediji. Državno tužilaštvo naložilo je istražni zatvor za osumnjičenog, koji je pre izvesnog vremena Milošu N. pozajmio veću svotu novca.

Navodno su on i Miloš bili poslovni partneri.

Portparol državnog tužilaštva u Beču Tomas Večej potvrdio je da su se dvojica muškaraca poznavala, ali nije želeo da se izjasni o motivu zločina, jer je istraga još u toku.

Prema njegovim rečima, istražni organi još saslušavaju uhapšenog, koji je, prema nekim austrijskim medijima, već priznao zločin. Večej je dodao da nema naznaka da je još neko učestvovao u zločinu. On je naglasio da ovaj slučaj nema nikakve veze sa ubistvom Milenka M., takođe prodavca automobila srpskog porekla, čije je raskomadano telo otkriveno u aprilu u Bečkoj šumi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Novica P.

16.07.2012. 09:31

Ovog gospodina treba odmah pustiti na slobodu i platiti mu sve što je morao da pretrpi, jer je bio fer prema svom kolegi, pozajmio mu novac, a ovaj nije hteo da mu ga vrati onako kako su se dogovorili, pa je ubijeni samim tim i kriv, za sve ono što se kasnije dogodilo!!! sloboda za nevinog coveka!

seljakLA

16.07.2012. 17:59

@Novica P. - Maximus ti si naivan ko beba, mozda nisi na svojoj kozi pretrpeo takve stvari npr ja jesam i danas ne mogu da se oporavim, verovao sam svom tako reci komsiji koji me je odradio ko mladog majmuna, nisam imao novca ni unucetu cokoladu da kupim, ne bih vise da razmisljam da mi ne pukne poklopac, sa Novicom P se apsolutno slazem od slova do slova pustite coveka na slobodu, ja znam da mu nije lako, Ovaj ubijeni je jos varao.....

zile

06.08.2012. 20:17

@Novica P. - to je jako jezivo ubistvo taj covek koji ga je ubijo to je moj teca milos neda. neverovatno a znate ko ga je ubio!? kum.