Instaliran prvi besplatan internet na Koridoru 10

Tanjug

12. 06. 2017. u 12:20

Инсталиран први бесплатан интернет на Коридору 10

Free Images Pixabay

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović kaže da je danas instaliran besplatan internet kod motela "Jerina" na Koridoru 10, a da će biti uveden na još najmanje pet lokacija
BEOGRAD - Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović kaže da je danas instaliran besplatan internet kod motela "Jerina" na Koridoru 10, a da će biti uveden na još najmanje pet lokacija.

"U prvoj nedelji jula instaliraćemo punilišta za električne automobile. Važno je da Koridor 10 bude umiven, lepo obeležen sa dobrom signalizacijom. Da imamo besplatan internet i sve od usluga koje su potrebne ljudima koji prolaze Koridorom", rekla je Mihajlović novinarima u Beogradu.

Ona je dodala da je prošle godine kroz Srbiju prošlo četiri miliona više automobila nego 2015. godine, a da očekuje rast i ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Nesko Lane

12.06.2017. 19:35

da kod istog motela ima parking gde se parkiraju samo siptari pa niko i nesme da im pridje 24 aprila isao sam na svadbu u Paracin i stao tu da malo odmorim dva autobusa siptara sa momcima koji su nosili majice sa slikom velike albanije.Moj sin koji ima 19 godina hteo je sam da uleti medju njih ali sam ga sprecio jer bi ga verovatno napali siptari.Tako draga najlepsa ministarko to pravis iskljucivo za sipce.Pravite i mislite o sebi i svojima prvo o Srbima a za ostale po reciprocitetu.