Čedi Jovanoviću pogoršano stanje, prebačen na Infektivnu!

Novosti online

petak, 03. 07. 2020. u 10:35

Чеди Јовановићу погоршано стање, пребачен на Инфективну!

Foto: Tanjug

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji čeka rezultate testa na korona virus, u lošem je zdravstvenom stanju

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji čeka rezultate testa na korona virus, u lošem je zdravstvenom stanju i on je preksinoć prebačen iz KBC "Bežanijska kosa" u Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije.

Kako se saznaje od izvora bliskog Jovanoviću, on juče nije ustajao iz kreveta, a potvrđeno je i da je lider LDP u lošem zdravstvenom stanju.


- Jovanović je prebačen u deo bolnice u kojem borave pacijenti priključeni na kiseonik, tokom prethodnog dana nije ustajao. Iako je svim pacijentima omogućen odlazak u toalet, Jovanovića juče niko nije video, što je potvrda priče da mu se stanje naglo pogoršalo u odnosu na početak nedelje. Niko nije mogao da poveruje da on, koji redovno trenira i zdravstveno nije imao nikakvih problema ranije, može da završi u bolnici i zapadne u teško stanje - priča sagovornik.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Раде

03.07.2020. 11:24

У политичком смислу га не подносим, али ово је друга ствар. Он је отац и супруг и млад човек и од срца му желим брз опоравак.

БГД - 011

03.07.2020. 21:08

@Vesna - И ја то исто желим свим људима, наравно. Али не и нељудима.

тодор

03.07.2020. 13:23

Ко је Чеда Јовановић? Је ли то господин Јовановић који је преговарао и обећао С. Милошевићу да неће бити изручен у Хаг?

Свјетлана

03.07.2020. 13:34

Чеду као политичара ни мало не ценим,али му као оцу четворо деце желим што бржи и безнолнији опоравак

Samo se pitam

03.07.2020. 15:55

@Свјетлана - Ni ja mu ne želim loš ishod lečenja ali se za njegovu decu ne brinem. Nalapao se Čeda dovoljno para, i kroz bankrote firmi koje su posedovali njegova žena i on, ali je još ne razjašnjena situacija ko je naplatio isporuku Miloševića Hagu. Iako se Čeda naveliko troškario po svetu, preteći će pare i za njegove unuke! Ja se brinem za moju decu kako sa njima da izađem na kraj!

I JA ISTO

03.07.2020. 16:56

@Свјетлана - Nedavno su obelodanili, da je CIA utrosila 40 miliona dolara za hapsenje i isporuku Gospodina milosevica, i ako je glavni protagonista tog hapsenja i isporuke kasirao 10% od te sume, nije tesko izracunat, odakle pare izmedju ostalog i za Mikonos, jer je poznato da su na Mikonosu nekretnine skupe.

Њет еу

03.07.2020. 21:10

Свака част за толико деце,али за политику без образа нема изговора. Желим ти да оздравиш,и постанеш много,МНОГО бољи човек. Можда ти тад опростим све што си изјавио и за кога си радио. Можда.