Situacija je dramatična, ostanite kod kuće: Građanima stiže SMS Kriznog štaba

Novosti online

31. 03. 2020. u 21:58

Velikom broju građana Srbije večeras je na telefone stigla SMS poruka iz Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19

Ситуација је драматична, останите код куће: Грађанима стиже СМС Кризног штаба

Velikom broju građana Srbije večeras je na telefone stigla SMS poruka iz Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.


U poruci se ističe da je situacija dramatična i da se približavamo scenariju iz Italije i Španije.


Na kraju poruke istaknuta je molba građanima da ostanu u svojim kućama.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Glasnik

31.03.2020. 23:57

Pa ljudi, ovo je strašno. Prevazišli su sami sebe! Upravo vlada će biti odgovorna za brojne psiho somatske poremećaje i razne nus bolesti, koje proizvodi tenzija i zastrašivanje.

Анти Антифа

01.04.2020. 03:15

Ширењр страха. Неко за ово треба да одговара

Goran ali ne Bot

01.04.2020. 03:20

Nemojte da izlazite a ako morate nosite rukavice i maske. Ok. Posluša. Onda gledaš predsednika i ministre koji šetaju, razgovaraju ili daju intervjue i maltene se ljube sa raznim likovima pri čemu nemaju ni rukavice ni maske. I onda ti vidi prosečan Milojica u sa punim pravom kaže - pa koga vi zezate. To je ljudska psihologiju svuda u svetu i jedino kod nas se na to ne misli već se narod ludi što oponaša vlast?

Niki

01.04.2020. 11:51

A ljude teraju na posao? Ko će pomoći nama koje poslodavci teraju na posao a ne radimo posao od državnog interesa? Kako da pomognemo zdrabstvenim radnicima da nemaju toliko novih pacijenata?