MEĐU pacijenatima zaraženim virusom korona koji su smešteni u improvizovanoj bolnici na Beogradskom sajmu, nalazi se i lekar sa Instituta Dedinje u Beogradu.

Branislav Stojković, koji je na Sajmu smešten sa ostalim pacijentima obolelim od virusa korona, a sa lakšom kliničkom slikom, obratio se svim ljudima emotivnom video-porukom.

Pročitajte još: Čitave porodice u domu za studente: Kako izgleda boravak u karantinu za one koji su se vratili u Srbiju

Branislav je hrabro stao ispred kamere i predstavio se kao jedan od zaraženih virusom korona i naglasio da se svi pacijenti koji se nalaze u privremenoj bolnici na Sajmu osećaju dobro, i da se svi trude da to tako i ostane.

Pročitajte još: "Obroci obilni, kreveti dobri": Snimak improvizovane bolnice na Sajmu i ispovest prvog pacijenta (VIDEO)

Lekar sa Institura Dedinje u Beogradi, iskoristio je priliku i da se zahvali svim svojim kolegama koji se herojski u prvim redovima bore protiv epidemije virusa korona:

- Znam da je to ovih dana jako popularno, ali bih želeo da se zahvalim svim svojim kolegama kao i svima u državi koji se bore protiv ove opake bolesti i daju sve od sebe dvadeset i četiri sata da ovo sve prođe što bezbolnije i bezazlenije. Nadam se da će uskoro sve ovo da se završi, i svi mi ovde, kada prođe ovaj karantin i kada prođe period izolacije koji je posle neophodan, se nadamo da ćemo moći aktivno da se uključimo u borbu protiv virusa, tako da se i ja nadam da ću se uskoro pridružiti svojim kolegama u lečenju svih koji imaju ovu bolest – istakao je Branislav.Na kraju videa, Branislav je još jednom apelovao na sve građane da ostanu kod kuće i čuvaju se.

Podsetimo, prema poslednjim podacima, u Republici Srbiji je do 15 časova 31. marta 2020. godine registrovano ukupno 900 potvrđenih slučaja COVID 19.