Pruži korak - za novu NURDOR roditeljsku kuću

Tanjug

19. 09. 2019. u 12:15

Пружи корак - за нову НУРДОР родитељску кућу
Volonteri Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) i najbolji prijatelji Tamara Klarić i Bogdan Stevanović kreću danas u akciju pešačenja iz Niša do Beograda
Volonteri Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) i najbolji prijatelji Tamara Klarić i Bogdan Stevanović kreću danas u akciju pešačenja iz Niša do Beograda, u drugoj po redu humanitarnoj šetnji "Pruži korak", čiji je cilj prikupljanje novca za izgradnju nove roditeljske kuće u Beogradu koju gradi NURDOR.


Ovu akciju mogu da podrže svi instaliranjem aplikacije "Pruži korak" na mobilne telefone, koja će meriti pređene korake i "konvertovati" ih u dinare, a potom ih prebaciti na racun NURDOR-a.


Pešačenje Tamara i Bogdan počinju ispred Dečje bolnice KC u Nišu, a poslednjeg dana, 26. septembra, bice organizovan Marš solidarnosti kroz Beograd, koji će početi od Sportskog centra Banjica u 15 sati i završiti se ispred Univerzitetske decje klinike u Tiršovoj.


Dvoje mladih ljudi u humanitarnu šetnju prvi put su krenuli krajem 2017. godine, a sada su spremni za još jedan takav poduhvat.


Aplikacija "Pruži korak" aktivna je od 15. septembra, a dostupna je na Playi APP store-u.


Pročitajte još: Instaliraj aplikaciju, pruži korak i pomozi deci oboleloj od raka


Tamara i Bogdan pozivaju građane da se pridruže humanitarnoj akciji, da instaliraju aplikaciju, ali i pošalju SMS sadržaj 1 na broj 1150 i na taj način pomognu izgradnju Roditeljske kuće.


Instaliranjem aplikacije mere se koraci i "pretvaraju" u dinare, a jednim pređenim kilometrom može se zaraditi 100 dinara.


Taj novac u ime šetača NURDOR-u doniraju kompanije iz Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije