Mariju Milošević ni komšije ne viđaju

I. D. STOJADINOVIĆ

16. 04. 2019. u 13:02

Марију Милошевић ни комшије не виђају

Na kući na Cetinju uvek spuštene roletne

Marija Milošević dane provodi samujući na Cetinju. Posećuje je samo bivši suprug Slobodan Bulatović

MARIJA Milošević, dan nakon smrti majke Mirjane Marković provela je zatvorena u svojoj kući u naselju Bogdanov kraj na Cetinju. Prema rečima komšija, Marija je tako, sa spuštenim roletnama, provodila gotovo svaki dan proteklih godina.

- Retko je viđamo. Čini se kao da je sebi odredila kućni pritvor. Tek ponekad je vidim i samo toliko dok od kapije uđe u auto. Gde ide, ne znam. Neko kaže da ode do Podgorice ili Budve. Retko kad je neko i obilazi. Najčešće je to njen bivši muž, inspektor Slobodan Bulatović - priča za "Novosti" prvi Marijin komšija, koji po parkiranom automobilu ispred Miloševićeve kuće zaključuje da je njen bivši muž trenutno kod nje. - On je često obilazi. Moguće da je tu da joj pruži podršku u teškim trenucima. Eto, davno su se razveli, ali izgleda da se dobro slažu. Bilo je priča da ona u toj kući živi sa nekim muškarcem, ali koliko ja znam, ona je tu sama.

Prisetio se i prvih dana Marijinog života na Cetinju, kada je komšiluk obilazio u znak dobrodošlice, "sa flašom rakije".

- To je bilo samo u početku, kasnije se ona zatvorila, ali, koliko sam je upoznao, svidela mi se kao osoba. Bio sam dva-tri puta kod nje, silom prilika, jer se radila rekonstrukcija ulice, pa smo morali nešto da povezujemo. Veoma pametna žena, a što mi se posebno dopalo kod nje je direktnost - šta misli, ona to otvoreno i kaže. Prava je britva - priča komšija.

Navodi i da je čuo da je Marija pre nekoliko godina putovala u Rusiju i to kako bi pokušala da spase psa koji je bio teško bolestan. Prema njegovim saznanjima, pas je ostao u Rusiji, a ona više nije odlazila tamo.

PROČITAJTE I: MIRA ĆE POČIVATI PORED SLOBE: Kremacija u četvrtak u Moskvi, urna u Srbiji u petak

Slavica Vujović, koja živi u istoj ulici, takođe tvrdi da Mariju retko viđa:

- Viđala sam dva momka, koji verovatno održavaju dvorište i kuće, ranije sam sretala i vozača, ali u poslednje vreme su i oni retko tu.

Marija Milošević bila je veoma vezana za majku Foto EPA

Komšija Martinović govori da se iz dvorišta Miloševićeve čuju samo psi, te da bi, da nema laveža, mislio da tamo nema niko živ.

- Ne znam da li se krije ili ne, da li izlazi, ali ne sećam se kada sam je video poslednji put. Niko sa Cetinja nikada nije pokušao da je uznemirava ili da bilo šta ružno uradi - navodi Martinović.

UTEHA BIVŠEG MUŽA

DOK je ekipa "Novosti" stajala ispred kapije, iz dvorišta je izašao čovek za kojeg komšija tvrdi da je njen bivši muž, inspektor Slobodan Bulatović. Poručio je da Mariji niko ne treba, te da ne želi da vidi ni novinare.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Joksa

17.04.2019. 10:23

sumadinac tebi ce tvoji žutaći da kupe Ferrari kao sto su sredili SRBIJU posle MILOJEVICA.

Mikica

17.04.2019. 10:34

Kazu novinari,nema pasos I licnu kartu .Pa kako dize novac bez dokumenata.Njeni roditelji narocito majka su joj naneli taj greh.Vestica je ipak bila na lomaci.Makar mrtva.Fuj.Dzaba ukradene pare os jadnog srpskog naroda.

Pero Petrović

18.04.2019. 09:08

Она није крива због грехова својих родитеља. Пустите жен