Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je posetio pripadnike Policijske stanice u Osečini. U ovoj stanici uveliko se privode kraju radovi na kompletnoj rekonstrukciji objekta, a ministar je želeo da se lično uveri da niko ne zabušava i da će sve biti gotovo na vreme.

Po završetku radova, PS Osečina će biti jedna potpuno moderna i funkcionalna zgrada, na radost policajaca koji će imati bolje uslove za rad, ali i samih meštana Osečine.

Stefanović je inače poznat kao ministar koji praktikuje neposredan razgovor sa pripadnicima resora koji vodi, te je tako samo tokom prethodne godine razgovarao širom Srbije sa više od 7.000 policijskih službenika. Svi oni su, kao i osečinski policajci danas, imali priliku da sa ministrom razgovaraju o tome šta veruju da bi moglo da doprinese povećanju bezbednosti građana, šta su im problemi u radu, kakva oprema im je potrebna…


PS Osečina je inače jedna od stanica na teritoriji Policijske uprave Valjevo u kojoj je stanje bezbednosti na visokom nivou. Rasvetljenost krivičnih dela u prošloj godini bila je preko 70 odsto, dok je važno istaći i da u Osečini nije zabeležena nijedna saobraćajna nesreća sa poginulim osobama.