Ministarstvo odbrane: Italijanska Bereta zainteresovana za saradnju

Beta

02. 02. 2017. u 18:41

Министарство одбране: Италијанска Берета заинтересована за сарадњу

Ilustracija

Italijanska kompanija za proizvodnju oružja i vojne opreme "Bereta" iskazala je spremnost da učestvuje u potencijalnim zajedničkim projektima sa preduzećima iz grupacije odbrambene industrije Srbije
BEOGRAD - Italijanska kompanija za proizvodnju oružja i vojne opreme "Bereta" iskazala je spremnost da učestvuje u potencijalnim zajedničkim projektima sa preduzećima iz grupacije odbrambene industrije Srbije, prenelo je danas Ministarstvo odbrane Srbije.

Tročlana delegacija te privatne kompanije razgovarala je u Beogradu sa zvaničnicima Ministarstva odbrane Srbije.

Na sastanku je istaknuto da Srbija i Italija imaju razvijene bilateralne odnose koji se mogu unaprediti i u vojnoekonomskoj i vojnotehničkoj saradnji.

Kompanija "Bereta" iskazala je spremnost da učestvuje u potencijalnim zajedničkim projektima sa privrednim društvima iz grupacije Odbrambene industrije Srbije, pre svega sa preduzećima "Zastava Oružje " iz Kragujevca i "Prvi Partizan" iz Užica, prenelo je srpsko ministarstvo na svom sajtu.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

PP

03.02.2017. 14:27

Šta će mučenici iz Berete. Otišle im akcije dođavola. Pukli na tenderu za novi pištolj armije SAD (Sig Sauer dobio sa modelom P320, Bereta posle mnogo godina izbačena) pa se sad hvataju slamke i boranije kako ne bi bankrotirali. Takve firme su najgore jer im je cilj da navuku keš na brzinu i nestanu.