Đokoviću ključevi Andrićgrada

N. J.

04. 02. 2013. u 17:11

U četvrtak Đoković iz Belgije stiže kod Kusturice u Mokru Goru, a u petak prvi reket planete postaje počasni građanin grada na Drini

Novak Đoković, prvi reket sveta, uz Andrićgrad je! Najuspešniji srpski sportista postaće u petak počasni građanin jedinog grada na planeti posvećenog jednom piscu i njegovom delu, a ključeve grada uručiće mu proslavljeni reditelj Emir Kusturica, na Trgu Nikole Tesle. Teniski as će iz Belgije već u četvrtak doći u Mokru Goru, gde će dan provesti u društvu svog domaćina, vlasnika dve kanske „Zlatne palme“.

- Noletu će biti uručeni ključevi grada i zlatnik, u petak u 12 časova - kaže Kusturica za „Novosti“.

Posle glumica Monike Beluči i Odri Totu, kao i selektora kanskog festivala Tjeri Fremoa, Nole je četvrti visoki gost grada u nastajanju. Takođe, teniski as će postati i četvrti počasni građanin Andrićgrada. Pre njega, ključevi grada uručeni su akademiku Matiji Bećkoviću, predsedniku skupštine UN Vuku Jeremiću i predsedniku RS Miloradu Dodiku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

toni

04.02.2013. 21:15

Sve stoji .Djokovic ,Beckovic ,Jeremic ,ali ko traktoristi daje kljuceve .Dodik se nikako ne uklapa sa ovim velikanima .

Svetlana

05.02.2013. 00:59

Dva velikana zajedno. Ipak smo mi sretna nacija. Ko jos moze u ovim strasmin vremenima da se pohvali ovakvim velicinama. Svo postovanje navecim ljudima Srbije.

fafa

05.02.2013. 11:58

Joj Nole molim Vas nemojte de udjete u tu masineriju gospodina Kusturice. Ja samo Boga molim da se Emir vrati filmu, jer to jedino zna da dobro radi. Ostalo....

jasna

05.02.2013. 12:24

Gospodine Djokovicu, jel imate vi u vasem sjajnom timu strucnjaka savetnike za istupanja u javnosti, jel neko iz tog tima rekao da pripazite da vas ne zloupotrebljavaju, vase ime i vasu reputaciju, da vas ne provlace kroz svoje interese, kroz interese vlastitih patoloskih ambicija ? Koji kljucevi grada molim vas? Kakve vi imate veze sa jednim gradilistem koje se nazvalo Andricgrad i sa gospodinom Kusturicom. koji, da stvar bude teza, odavno dobra filma nije napravio ? Evo posteno vas pitam.

Skomi

05.02.2013. 21:18

@jasna - G-djo(djice)Jasna Posto je Novak zauzet pomaganjem na gradilistu oko istezanja gvozdja ispravljanjem krivih eksera i gasenja kreca uzeh ja(obican citalac) da odgovorim umesto njega.Vasi saveti verujte vrede ako ne vise ono koliko i svi trofeji koje je on osvoio.I ne samo to.I vasa opazanja iz svere filma ce i samom profesoru biti od kapitalnog znacaja tako da ce se njihov kvalitet nesumnjivo popraviti.Samo nastavite sa savetima.

Lale

05.02.2013. 14:09

Nemanja nema milosti! Čim se poteglo pitanje finansiranja gradnje Andrić grada u kome Kusta bez ikakvog ulaganja ima 51% vlasništva brže bolje je potegao neukaljanog Noleta da pegla stvari!