Sunce u Vagi, Jarcu i Raku vodi ka braku

Astrolog Suzana Ban / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com

17. 09. 2019. u 18:30

Сунце у Ваги, Јарцу и Раку води ка браку
Šta poručuje datum kada ste otpočeli vezu: Dok je Sunce u Raku, svaka započeta ljubavna veza ima dodatnu notu porodične topline. Ljubav započeta u vreme boravka Sunca u znaku Vage deluje obećavajuć

Sve što se dešava na zemlji nosi pečat trenutnog položaja planeta na nebu. Zbog toga, nije svejedno kada ćemo otpočeti posao, sklopiti brak, potpisati ugovor, kupiti auto, krenuti na putovanje...

S obzirom na to da se planete stalno kreću i da je horoskop nekog trenutka jedan i neponovljiv, teško je odrediti opšta uputstva koja bi važila za sve prigode. Najinteresantniji su horoskopi trenutka otpočinjanja ljubavne veze. Ako bismo, na osnovu kretanja Sunca, napravili uopštenu podelu, onda naša ljubav, u zavisnosti kada je otpočela, može da nosi ovakav energetski pečat:

* Ako je veza otpočela u vreme vladavine Ovna - mnogo uzbuđenja, strasti i ljubomore. Detinjasto ponašanje oba partnera, bučne svađe, česti raskidi i romantična mirenja nakon kojih ljubav još više procveta.

* Početak u vreme Bika - ovo obećava uživanje, maženje, poljupce, masaže. Fizički dodir je neobično važan, ovo su oni parovi koji su u večnom zagrljaju. Mogući problemi zbog finansija.

* Vreme Blizanaca opisuje ljubavnu vezu koja je zasnovana na komunikaciji a izlasci se svode na duge šetnje. Problemi se prevazilaze razgovorima, mejlovima ili SMS porukama.

* Dok je Sunce u Raku, svaka započeta ljubavna veza ima dodatnu notu porodične topline i nečeg što obećava da preraste u brak. Žene u ovakvoj vezi se ponašaju zaštitnički prema partneru, kome ovo, pak, postaje gnjavaža.

* Za vreme vladavine Sunca u Lavu, veze otpočinju naglo. Strastvenost i takmičarski duh oba partnera obećavaju dinamičnu i burnu vezu koja se može završiti brže nego što je započela.

* Ako je ljubav začeta u vreme dok je Sunce boravilo u znaku Device neće biti obojena preteranim strastvenim izlivima. Ali, s druge strane, moguća je dugotrajnost jer će saradnja partnera biti na visokom, možda čak i poslovnom, nivou.

VENČANjE Kada birate datum za sklapanje braka, pored položaja Sunca, važnije je da Venera i Mesec budu u povoljnim znacima, jer ove dve planete opisuju partnerstvo i porodicu. Ako se zateknu na nepovoljnom mestu, zajednica od samog početka nosi velika energetska opterećenja.

* Ljubav započeta u vreme boravka Sunca u znaku Vage deluje obećavajuće, naročito ako se susretnu partneri koji cene estetiku i harmoniju. Vaga je simbol partnerstva i braka, pa se može reći da je ovaj period izuzetno povoljan za otpočinjanje veze.

* Seksepilna Škorpija će svakoj vezi dati notu požude pa će odnos partnera biti zasnovan više na fizičkom kontaktu nego na duhovnom. Izvesne su dramatične epizode, jedno drugog muče psihološkim igricama, ljubomorom i posesivnošću.

* Početak veze u vreme vladavine Sunca u znaku Strelca opisuje lepršavo zabavljanje, mnogo putovanja, zabava, zajedničko učenje i istraživanje. Ipak, ovo može da potraje samo ukoliko veza ima neobavezujući karakter. Svaka priča o zajedničkom životu ili braku može da bude povod za neočekivani raskid.

* Osim Vage, drugi znak koji obećava dugotrajnost veze je Jarac. Iako početak ljubavnog odnosa nije zanosan, vremenom stvari dolaze na svoje mesto. Veza postaje ozbiljna i može da opstane doživotno.

* Koliko je vreme Jarca povoljno za opstanak veze, toliko Vodolija obećava brzi rastanak. Ovo je znak koji simboliše raskide i neočekivane promene, pa tako svaka veza koja je otpočela u vreme vladavine Sunca u ovom znaku, nosi rizik iznenadnog i trajnog rastanka.

* Ribe su veliki zanesenjaci i romantičari. Ako je veza započela u vreme dok je Sunce išlo kroz ovaj znak, odnos će biti ispunjen ljubavlju i toplinom, ali, uprkos tome, uvek će nešto nedostajati. Nakon velikog zanosa, moguće je bolno razočaranje.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije