Napravite sočnu i kremastu kajganu: Kada joj dodate ovaj jeftini sastojak, ona dobija savršen ukus

Novosti online

31. 01. 2020. u 10:18

Možda niste znali, ali dovoljan je jedan sastojak, koji uvek imamo u frižideru, kako bi kajgana bila još ukusnija

Направите сочну и кремасту кајгану: Када јој додате овај јефтини састојак, она добија савршен укус

Depositphotos

Kajgana je mnogima omiljeno jelo i većina zna sama da je napravi. Možda niste znali, ali dovoljan je jedan sastojak, koji uvek imamo u frižideru, kako bi kajgana bila savršeno sočna i kremasta. A to je kisela pavlaka!

Na svako jaje ide po jedna kašika kisele pavlake. Jaja prvo treba pomešati sa začinima, pa tek onda dodati pavlaku.

U tiganju rastopite maslac i zagrejte, a potom sipajte umućena jaja. Neka se stvrdnu bez mešanja, pa tek onda okrenite kajganu.

Pavlaka će kajganu učiniti kremastom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije