SKORO će godinu dana od rusko-ukrajinskog rata koji se razbuktavao od 2014. godine. Gledamo i slušamo vesti o pogibiji, rušenju, stradanju.

Rašo

09.12.2022. 10:45

Одговор на питање из наслова је једноставан, нацисти у Украјини које су помогли и организовали нацисти из Европе и НАТО су отела државу народу на простору који се звао Украјина и раде на остварењу својих замисли тј уништењу и Руса и оних који сматрају да су Украјинци. Није то први и једини пример, тако је и у ЦГ, тзв. С. Македонији, ...

Walter Pravicek

11.12.2022. 05:00

GINU:stranci"legija stranaca!!",ukrajinski dečaci neobučeni za borbu,slabo odeveni,čak tv pokazuje u Kineskim plastičnim patikama za iči na odmoru do vode,ginu civili ništa krivi,ginu deca,žene,tako Ruskih korena kao Ukrajinskih,Jevreji i drugi,A Ukrajinci broja ne dozvolijo objavljivati,Zelenskome gori pod nogama,glumi,kao ,da jest u Teatru,A mi vidimo na TV-hvala onima,koji to snime i daju na tv,kako stvar nije kao na seljački igranki.Trebali-POSLE 2014 GODINE su i oni na vlasti pre Zelenskog nešto,da urade u Dombasu,ne,da su te nacističke horde krale,silovale žene,te se ženili sa sumnjivim ženama,samo,da se je dobio Ukrajinski pasoš i prava,te su se ti AZOVCI,naciste i drogeraši posakrili u Armiji Ukrajine.Posle razkida sa Sovjetskom Savezom oružja kupovali nisu u nekim velikim količinama,samo kola za velike pare.I bogatili se na leđima ljudi,ili sa energentima,te pšenicom kukuruzom,suncokretom.Izvoz tamo,gde su dobili odmah pare,dakle ne u gladnu Afriku.I dali Amerima u najam-neke vesti kažu,da Ukrajina oranica ne smije prodavati-te tako smanjili ogromno hektara najbolje zemlje njiva.Te kasirali pare !A sve u svemo bilo je veselo,bez brižno,kupanje u Turskoj,Afriki,jahte,i takve igračke.Te ljubavnice ili mladi momki za nočne perverzije za pijanke,razvrat.A i droga bili su u Kijevu na sceni noču i danju.Odjednom važio je samo Američki način života,a plata 100 puta manja od Američke.A to košta,i pare su išle za takve zabave.A mali seljo živio iz ruke u usta.I sada bi neka taj siromak branio gamad iz Kijeva?