LJUŠTURA: Međunarodna zajednica tri decenije sprovodi političke eksperimente u BiH

S. Mišljenović

15. 10. 2022. u 07:15

BOSNA i Hercegovina je zamorče nad kojim međunarodna zajednica već tri decenije sprovodi političke eksperimente.

ЉУШТУРА: Међународна заједница три деценије спроводи политичке експерименте у БиХ

Novosti

Nažalost, posledice su stravične: krvav građanski rat i posleratna šizofrenija u kojoj decenijama žive građani BiH. Poslednja osporavanja izbornih rezultata za funkciju predsednika Srpske još su jedan u nizi "mengelovskih" tretmana prema srpskom narodu u BiH, kojima međunarodni emisari nastoje da ostvare svoje cilj - uništenje Republike Srpske.

Kad međunarodni tutori predstave svetu sliku izbora nacrtanu u Briselu, pa retuširanu u Vašingtonu i Londonu, onda će na sva zvona oglasiti kako je od cele BiH samo u Srpskoj - izborna krađa. Naredni korak je nametanje raznoraznih rešenja iz kuhinje OHR, koja će ići u smeru da se od Srpske napravi prazna ljuštura. I plan je da o sudbini Srpske i njenim političarima ubuduće odlučuju Sarajevo, Brisel, London i Vašington.

Glavnu reč prilikom odluke Centralne izborne komisije da izmisli novo prebrojavanje glasova očigledno vodi Kristijan Šmit, nelegalno izabrani visoki predstavnik. On je brže-bolje dotrčao u centralu CIK u Sarajevu da uteši ucveljene članove komisije, jer "trpe pritisak". Tako je nezakonito izabrani Šmit, tešio nezakonito izabrane članove CIK, a koji su nezakonito odlučili da prebrojavaju glasove. Jedino je po zakonu bilo slikanje Šmita i ožalošćenih članova CIK.

Istovremeno, licemerna Evropska unija, u jeku priče o "izbornim krađama" koje plasira opozicija zajedno sa Centralnom izbornom komisijom, donela je osam preporuka za BiH u cilju sticanja statusa kandidata. Zemlja u kojoj se, kako tvrde, kradu izbori i gde je korupcija na najvišem nivou, korak je bliže EU?!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave